لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word و pdf (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:12
فهرست مطالب
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده.......................................................................................................................................................... 1
مقدمه.......................................................................................................................................................... .2
چگونگی تولید عسل.................................................................................................................................... 3
عسل رسیده چیست؟.................................................................................................................................... 3
عسل نارس چیست؟.......................................................................................................................................3
انواع عسل های داروئی................................................................................................................................ 4
رنگ های متفاوت عسل............................................................................................................................... 4
تخمیر عسل و عوامل مؤثر در تخمیر آن........................................................................................................ 5
فرمول به دست آوردن یک کیلوگرم عسل از یک زنبور............................................................................... 6
نتیجه گیری.................................................................................................................................................. 7
پیشنهاد...........................................................................................................................................................8
منابع مورد استفاده..........................................................................................................................................9
مشخصات....................................................................................................................................................10
چکیده
عنوان این مقاله عسل است. نگارنده در این مقاله مقدمه ای درباره ی عسل نوشته سپس سؤالاتی مطرح نموده و سعی کرده به سؤال ها پاسخ صحیحی بدهد.
در پایان مقاله نتیجه گیری و سپس پیشنهادهایی ارائه نموده و منابع مورد استفاده را مشخص کرده است.
مقدمه
عسل مایعی است شیرین غلیظ و چسبناک مملو از مواد قندی که توسط زنبوران عسل از شهد انواع گیاهان جمع آوری شده و از نوش گیاهان تولید و به عنوان غذا ذخیره می شود که این مایع را اصطلاحاً عسل می گوییم یا به عبارت دیگر عسل عبارت است از شهد و قند تراوش شده به وسیله ی زنبوران عسل از انواع گیاهان به صورت مایع جمع آوری می شود و تغییر ماهیت می دهد و در حجره های زنبوران عسل ذخیره می شود که به این مایع عسل می گویند.(علم و عمل)
این مقاله در پی پاسخگویی به سؤالات زیر است:
عسل چگونه تشکیل می شود؟چه نوع عسل هایی ماندگاری بیشتری دارند؟متنوع بودن رنگ عسل به چه دلیل است؟شرایط نگهداری عسل چیست؟
چگونگی تولید عسل
زنبور عسل برای تولید عسل از شهد گل ها و یا شیره بدن شته ها استفاده می کند، زنبور عسل شهد را می کند و آن را با شیره ی معده و همچنین با دانه های گروه مخلوط می کند آن گاه این مخلوط را به کندو بر می گرداند و بدین سان عسل مورد نیاز زنبور که به عنوان غذا ذخیره می شود فراهم می آید. از زنبور عسل در همه نقاط کره ی زمین یافت می شود. برخی زنبوره به صورت اجتماعات یا گروه های بزرگ زندگی می کنند. بعضی نیز به طور انفرادی زندگی می کنند. کندو جایگاهی است که زنبور غذا را برای زمستان و برای پروراندن نوزاد کرمی شکل خود را در آن ذخیره می کند. عسل در شانه ها ذخیره می شود. زنبورها با استفاده از مومی که خود در بدن تولید می کنند شانه ها را می شازند. پرورش دهندگان عسل کندوهایی برای زندگی گروه های زنبور عسل فراهم می کنند آن ها عسل از موم استفاده می کنند. عسل ها گونه های متفاوتی دارند و زنبورهای عسل بر حسب محل زندگی و نوع شهدی که می نوشد انواع مختلفی از عسل تولید می کنند.(عسل درمانی)
عسل رسیده چیست؟
به عسلی گفته می شود که تا مدت نامعلومی تمایل انبار و ذخیره کردن است و در مجاورت طبیعت و دیگر عوامل فاسد شدنی دوام می آورد و در اصطلاح زنبورداری به آن عسل تغلیط شده می گویند. عمل تغلیط توسط زنبورهای کارگر روی لبه ی حجره ها انجام می شود و این زنبور با فرو کردن خرطوم خود به ظروف عسل مقداری از عسل مایع را می مکد و سپس از آب گیری مجدداً آن را به آن ظرف بر می گرداند این عمل عسل را تغلیط می گویند.
عسل نارس چیست؟
عسلی است که به تازگی توسط زنبورها تولید شده و هنوز کار تغلیط توسط زنبورهای کارگر روی آن انجام نشده است این ع
در این فایل که آماده تحویل میباشد شامل طراحی 4 نمونه مجتمع مسکونی مختلف که با اتوکد طراحی شده میباشد وهر بلوک شامل پلان های معماری،نما،برش و طراحی سایت که مثل یک شهرک طراحی شده و مناسب برای طرح 5 میباشد
مشخصات فایل:
نوع فایل: wordمنبع: دارد (فارسی و لاتین)پیشینه پژوهش: دارد(ایرانی و خارجی)تعداد صفحات: 20گارانتی بازگشت وجه: دارد ( کیفیت این فایل تضمین شده است درصورت هرگونه مشکل یا نارضایتی احتمالی مبلغ شما بازگردانده می شود)خلاصه ای از مطالب:مفهوم هویت[1] :
واژه هویت از ریشه لغوی Idem به معنی همان چیز،شناسایی و همسان ساختن می باشد. تعاریف مختلفی از این واژه در فرهنگ های مختلف ارائه شده است ،از جمله آنچه یک نفر یا یک شی را تشکیل می دهد . ویژگی متمایز کننده یا شخصیت یک فرد ، فردیت و یا شامل چیزی بودن ، در کنار این تعاریف ساده در عین حال مبهم هویت ، تعاریف پیچیده ای از آن در حوزه های مختلف فلسفی ، روان شناختی، جامعه شناختی و انسان شناختی مطرح شده است که مجموعه آنها در دو جهت قابل تقسیم هستند ، این واژه در یک معنی به ویژگی یکتایی و فردیت ، یعنی ویژگی همسانی که در آن اشخاص می توانند به هم پیوسته باشند و یا از طریق گروه ها یا مقولات بر اساس صور مشترک برجسته ای نظیر ویژگی های قوی به دیگران بپیوندند دلالت می کند.
در روان شناسی تعاریف گوناگونی برای هویت ارائه شده است ( انصاری و اسکویی ،1380) .
هویت آن چیزی است که فرد نسبت به استمرار حیات روانی خود دارد و یگانگی و وحدتی است که در مقابل اوضاع و احوال متغیر خارج ،همواره در حالت روانی خود احساس می کند.
هویت پدیده یا حالتی است غیر قابل توصیف . صرفا یک احساس است نوعی احساس استقلال ، اینکه یک من یا مای مبهم و حتی ناشناخته وجود دارد.
با توجه به تعاریف فوق مفهوم فردی هویت به طور ریشه ای بیشتر در حوزه روانشناسی مطرح شده است ( اولین بار توسط اریکسون[2] ، 1959) و در مقابل مفهوم جمعی آن بیشتر در حوزه های علوم اجتماعی مطرح شده است بخش فردی هویت از نظر روانشناسی بیانگر خصیصه های دوام یافته ثابت فردی و یا مشتق از آنها می باشد مانند دوستدار کتاب ،عاشق موسیقی و چیزی است که در درون شخصیت افراد به واسطه فرایند های گوناگون شناختی موجودیت دارد. اریکسون در این رابطه معتقد است که این بخش از هویت فرد به طور عمیقی به عنوان مفهومی مداوم و پایا از همسانی خود در ناخودآگاه جای گرفته است و بر این اساس هرچه که رخ بدهد یک فرد سالم ، معمولا تصور نمی کند که بتواند تبدیل به کس دیگری بشود. از سوی دیگر بخش اجتماعی و جمعی هویت ، در معنی که در این رویکرد افراد بر اساس شباهت ها و همسانی هایشان با هم د رمقوله هایی دسته بندی می شوند. این همسانی ها معمولا در شکل سهیم بودن در پایگاه و نقش ، خود را نشان می دهند. با این وجود در هر دوی این ابعاد ، هویت موجودیت قابل تعریفی است که به عنوان «خود» (فردی یا جمعی) در مقابل دیگری قرار می گیرد (آتشین پنجه ، 1389).
آنچه که من رایاما را(به واسطه های صفت های مشترک) منحصربه خودمان ومتفاوت با دیگران می کندو به همین سان دیگران رامتفاوت ازما می کند درواقع رابطه بین خود و دیگری است که از مفهوم هویت زاده می شود.هویت هرفرد ، آن چیزی است که او را شبیه خودش و متفاوت با دیگران می کند و آن چیزی که فرد توسط آن خودش را می شناسد و تعریف می کند ( تاپ ، 1995) .
[1]- identity
[2]- Erikson
استاندارد بین المللی ایزو 14001
ایزو 14001 استاندادرهای اصلی در استانداردهای سری ایزو 14000 است و تحت عنوان «سیستم های مدیریت زیست محیطی ایزو 14001 - ویژگیها و راهنمای استفاده انتشار یافته است شرایط مورد نیاز برای استقرار یک سیستم مدیریت زیست محیطی کامل در ایزو 14001 ذکر شده است همان گونه که ایزو 9001 شرایط ضروری جهت ایجاد یک سیستم مدیریت کیفیت قابل قبول را مشخص نموده است.
برای استقرار سیستم مدیریت زیست محیطی توجه به موارد زیر ضرورت دارد :
1-خط مشی زیست محیطی .
2-برنامه ریزی .
3-اجرا و طرز کار .
4-مرحله کنترل .
5-بازنگری مدیریت .
استاندارد ایزو 14001 در شرکتها و سازمان های مختلف عمومی یا خصوصی قابل اجرا است . شرکتها ، موسسات بازرگانی ، سازمانها و واحدهای عملیاتی درون سازمانی برای رسیدن به اهداف زیر ، می توانند از این استاندارد بهره گیرند . نکات قابل بررسی عبارتند از :
- اجرا ، نگهداری ، بهبود یک سیستم مدیریت زیست محیطی .
- تضمین مطابقت سیستم با خط مشی زیست محیطی .
- اثبات این مطابقت برای دیگران از طریق تایید یا ثبت سیستم مدیریت زیست محیطی توسط شخص ثالث مستقیم یا مطابقت خود اعلام با استاندارد .
چنانکه قبلاً ذکر شد ، استانداردهای سری ایزو 9000 درباره سیستم مدیریت کیفیت ، اساساً بر تامین رضایت کامل مشتری نسبت به رفع نیازها تاکید دارد . بدین منظور 20 نیازمندی را در استاندارد ایزو 9001 تعیین نموده است . با مقایسه ایزو 9000 و ایزو 14000 ملاحظه می شود که سیستم مدیریت زیست محیطی ایزو 14000 به نیازهای طیف وسیعی از اشخاص و جامعه - که به حمایت از محیط زیست علاقمند هستند - می پردازد .
برای برآوردن این نیازها ، شرکتها یا سازمانها باید پنج شرط زیر را تامین کنند . مواردی که بر اساس ایزو 14000 باید مورد بررسی قرار گیرد ، به شرح زیر است :
- خط مشی زیست محیطی .
- برنامه ریزی شامل موارد زیر :
1-جنبه های زیست محیطی .
2-شرایط قانونی و سایر شرایط .
3-مقاصد و اهداف .
4-برنامه های مدیریت زیست محیطی .
- اجرا و طرز کار به شرح زیر است :
1-ساختار و مسئولیت .
2-آموزش ، آگاهی و مهارت .
3-ارتباط .
4-مستند سازی سیستم مدیریت زیست محیطی .
5-کنترل اسناد .
6-کنترل عملیاتی .
7-آمادگی و پاسخ فوری .
- اقدامات تطبیقی و اصلاحی شامل :
1-مدیران و اندازه گیری .
2-فقدان مطابقت و اقدام اصلاحی و پیشگیرانه .
3-سوابق .
4-ممیزی سیستم مدیریت زیست محیطی .
- بازنگری مدیریت .
تاریخچه تاسیس موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
در دیماه سال 1332 طرح ایجاد یک سازمان جهت تهیه استاندارد در ایران به تصویب وزارت بازرگانی وقت رسید . از آغاز سال 1333 مقدمات تاسیس اداره استاندارد در ایران آماده شد .
در هفتم مهرماه سال 1338 ساختمان اداره استاندارد به جاده کرج منتقل گردید . عنوان اداره مذکور نیز به «موسسه استاندارد» تغییر یافت .
در تاریخ بیست و پنجم خرداد ماه سال 1339 اجرای قانون مربوط به اجازه تاسیس موسسه استاندارد ایران که به تصویب قوه مقننه رسیده بود ، ابلاغ شد .
با توجه به گسترش موسسه ، ساختمان آزمایشگاههای شهر صنعتی کرج نیز در اختیار موسسه استاندارد قرار گرفت . موسسه مذمور «موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران» نامیده شد و به موجب اساسنامه و تشکیلات جدید شروع به کار کرد .
در سال 1340 عضویت موسسه در سازمان بین المللی استاندارد به تصویب مجلسین رسید . در دیماه سال 1349 مواد الحاقی به قانون موسسه استاندارد که به تصویب قوه مقننه رسیده بود به موسسه ابلاغ شد . بر اساس مواد قانون مذکور ، به موسسه این اختیار اعطاء شد که اجرای استاندارد فرآورده هایی را که از نظر ایمنی یا حفظ سلامت عمومی حائز اهمیت باشد به منظور حمایت از مصرف کننده اجباری اعلام کند .
شامل 31 صفحه word
تعداد صفحه : 69
چکیده:
امروزه پدیده ورزش به عنوان یک ضرورت انکار ناپذیر و نیاز اساسی و زیر بنایی همه جوامع بطور چشمگیری مورد توجه همگان قرار گرفته است و کشورهای مختلف برنامه های وسیعی را برای توسعه ورزش در جوامع خود طراحی و اجرا می کنند، به این منظور به بررسی وضعیت اماکن و تجهیزات ورزشی و منابع انسانی و تاثیر آنها بر میزان مشارکت ورزش دانشجویان پرداخته می شود.
تحقیق حاضر به بررسی رضایتمندی دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه تبریز از امکانات علمی، عملی و منابع انسانی در سال تحصیلی 88- 1387 می پردازد. جامعه آماری این تحقیق، دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه تبریز می باشد و نمونه آماری نیز برابر با جامعه آماری می باشد.
جمع آوری اطلاعات با استفاده از توزیع پرسشنامه در میان دانشجویان تربیت بدنی صورت گرفت و سپس اطلاعات با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.