تحقیق در مورد گلاب

تحقیق در مورد گلاب

ًَلینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه28

رزها درختچه‌هایی از خانواده گل سرخ (Rosaceae) می‌باشند. این خانواده متجاوز از 2000 گونه و حدود 100 جنس را دربرمی‌گیرد.

گل محمدی یا گل گلاب با نام علمی Rosa damasena درختچه‌ای است خزندار (Decideous) و شاید بندرت در بین آنها همیشه سبز (Evergreen) یافت شود.

جنس Rosa دارای 250 گونه بوده که مهمترین آنها به غیر از گل محمدی از نظر تهیه اسانس و گلاب عبارتند از :‌

centrifolia و R.alba و R.moschata (نسترن) و R.caninal و (گل سرخ) R.galica. عدد پایه کروموزومی کلیه رزها 14=n2 است. رزهای اهلی جهان اکثراً اکتاپلوئید هستند و 56= n8 کروموزوم دارند.

گل محمدی از اواخر قرن شانزدهم از آسیای صغیر  و به احتمال زیاد از دمشق به اروپا برده شده است.

این درختچه تولید گهای بسیار معطر می‌نماید که خاصیت دارویی دارد.

گل محمدی در بیشتر مناطق و استانهای کشور به خصوص آذربایجان، اصفهان، مرکزی، کرمان، فارس، چهارمحال و بختیاری، همدان، سمنان،‌ گنبد و گرگان و یزد سابقه کشت دارد و از آن گل خشک، گلاب و اسانس تهیه می‌شود که مصارف خوراکی، دارویی و عطرسازی دارند.

بر اساس آخرین اطلاعات حدود 2500 هکتار به کشت گل محمدی اختصاص دارد و حدود 1350 تن گل تر و 190 تن گل خشک، 1350 تن گلاب و حدود 200 کیلوگرم اسانس از آن استحصال می‌شود. اسانس گل محمدی، بی رنگ، زرد و یا سبز رنگ است و در 20 درجه سانتیگراد حالت



خرید و دانلود تحقیق در مورد گلاب


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.