تحقیق درباره نقش خانواده در تربیت روانی و بلوغ کودکان و نوجوانان

تحقیق درباره نقش خانواده در تربیت روانی و بلوغ کودکان و نوجوانان

فرمت فایل : word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 23 صفحه

 

 

 

 

 

 

چکیده

مقاله ی حا ضر بر آن است که ویژگیهای عصر کنونی هدایت جنسی کودکان ونوجوانان را مطرح کند .تلاش بر آن است که این مختصر بتواند گامی مفید وموثر در تحلیل صا دقانه ی اوضاع وشرایط تربیت جنسی کودکان ونوجوانان برداردوراهبردهای ارائه سده در آن کمک موثری به این ارزشمندترین سرما یه های کشور یعنی جوانان ونوجوانان عزیز باشد

تربیت جنسی باید در یک برنامه ریزی زمان بندی شده متناسب با مقتضیات سنی وبه پیروی از عقل ومبتنی بر شناخت نیازها وقابلیتهای افراد صورت  گیرد عدم توجه به شرایط سنی و ذهنی در هر مرحله از رشد وطرح شتاب زده ای مسائل جنسی میتواند آسیب زا باشد وناهنجاریهایی را به وجود آورد که فلسفه ی تربیت ورشد ناسا زگارند. هم چنین بر صاحب نظران حوزه ی تربیتی ودینی ومشاوران است که با توجه به مقتضیات سنی وزمانی راه کارها یی مناسب در این زمینه ارائه دهند.

 

مقدمه:

دین مبین اسلام بعثت رسولان را بری تربیت معرفی میکند وبرای همه ی مراحل ومقاطع زندگی دستورهای ویژه ای دارد تا انسان به بهترین وجه تعلیم داده شود وبرای مراتب عالی زندگی  پرورش پیدا کند.

 

جهان در آغاز هزاره ی سوم باشتابی تصاعدی شاهد شکل گیری تحولات ودگرگونیهای علمی ونگرش انسان به خود وجهان اطراف را نیزدر برمیگیرد ماهیت پیچیده وسرعت نحولات جهانی نشان میدهد که شتاب فزاینده ی این نو شدن با دهه های قبل قابل مقایسه نیست.

 

این شتاب تصاعدی نه تنها در تغییرات ابزاری وفناوری بلکه جنسی در  ماهیت انسانی نیز رخ داده است واین تغییرات سبب پیدایش تحولات تازه در نظا م تعلیم وتربیت میشود اما سئوال اساسی این  است که نهادهای تربیتی ما متولیان امر  تعلیم وتربیت می شود. خا نواده ها ی ما به عنوان یکی از ارکان اصلی تعلیم وتربیت تا چه میزان رویا رویی منطقی واصولی با  این تحولات را می پذیرد .

در زمان حاضر در کشور ما متوسط سن بلوغ کاهش یافته وسن ازدواج در حا ل افزایش است

 

هم چنین عقاید سنتی در  حال تغییرند وکاهش نفوذ وتا ثیر خانواده رواج شهر نشینی  مها جرت توسعه ی گردش گری وارتباطات جمعی در  مجموع تغییرات وسیعی در رفتار جنسی و احتماعی به وحود آورده است در نتیجه نوجوانان امروزی بیش از گذشته در معرض ارتباط جنسی زود رس قرار دارند.

اگر با ور داشته باشیم که بسیا ری از کج رو یها وکج رفتاری ها ی نا پسند جوانان ونوجوانان واکنشی است به کنش های نا سا لمی که  از سوی خود ما ظاهر شده است ودر یک  کلا م اگر بتوانیم  تر بیت طربنا ک را جا یگزین تر بیت سوگناک کنیم آن گاه فرصت بروز هیجانات وزمینه ی تخلیه ی تنش ها وفشارهای روانی به  فرزندان در قالب فعالیتها ی خود انگیخته فراهم می شود ما جرا جویی ولذت طلبی نوجوانان به جای سر کوب به شکل سا لم وهدایت شده تعا لی  می یابد.

هیجا نها ولذ ت طلبی ها وما جراجویی ها در قالب ارزش ها هنجارها باور ها واعتقادات سازنده ی دینی ومعنوی جهت داده می شوند عشق مجا زی به عشق حقیقی لذ ت مادی به لذت معنوی خطر پذ یری به ایثارگری خود  خواهی به خود شکو فایی غریزه جنسی به عشق متعا لی وگستاخی به حق طلبی در نسل آینده تبدیل خواهند شد.

 

غرض ما از تر بیت جنسی پرورش وتعدیل وجهت دهی است نه پرورش واوج دادن برای نمونه ما وجود شرم وحیا در زمینه ی تربیت جنسی را یک  اصل انسانی می دانیم وبا  آزادی وبی بند باری در زمینه ی جنسی کاملا مخا لفیم

 



خرید و دانلود تحقیق درباره نقش خانواده در تربیت روانی و بلوغ کودکان و نوجوانان


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.