شناخت ارتباط بین آلودگی هوای محل سکونت انسان و بیماریهای تنفسی نیز به اولین استفاده از زغال سنگ به عنوان منبع احتراق در قرن چهاردهم بر می گردد. که در نتیجه استفاده از آن بسیاری از مردم بیه بیماریهای شدید قلبی دیوی مبتلا شدند و یا جان خود را از دست دادند.
حملات حاد آلودگی هوا ناشی از رکورد هوا بود که در اثر آن غلظت آلاینده های جوی، به ویژه So2 وذرات معلق، به شدت افزایش یافت. در بدترین این حملات که در لندن روی داد در مجموع بیش از 4000 نفر جان باختند که کاملاً بی سابقه بود.
آلاینده های بخصوصی که اثر بر دستگاه تنفسی انسان دارند.
مشخص شده که برخی از انواع مهم آلودگی هوا اثربدی بر دستگاه تنفسی انسان دارند. اکسیدهای گوگرد وانواع ذرات اسیدی، اکسید کننده های نوری- شیمیایی و تعداد زیادی از آلاینده های ناشی از صنعت جزء این گروه هستند.
شامل 22 صفحه فایل word قابل ویرایش
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:58
چکیده :
فرهنگ کارآفرینی
کارآفرینی ، فرهنگ درک تغییر وکشف فرصت
کارآفرینی ، فرهنگ خلاقیت
کارآفرینی ، فرهنگ استقلال طلبی و قبول مسئولیت
- کارآفرینی ،فرهنگ خطرپذیری
مرکز کنترل درونی
استقلال طلبی
نیاز به توفیق
عملکردمخاطره
آینده نگری
تحمل شکست
خلاقیت و نوآوری
تحمل ابهام
ارزش کارآفرینی
ویژگی های کارآفرینان
دانشگاه کارآفرین و صنعت
کارآفرینی توام بافن آوری
توجه به توسعه تکنولوژی وفن آوریتجزیه وتحلیل نیازها طبقه بندی وارزیابی طرح های قابل انجامافزایش سرعت
افزایش دقت
کاهش اندازه فیزیکی مخازن اطلاعات
رفع برخی از فسادهای مالی
ایجاد امکان کار تمام وقت
، استراتزی فناوری اطلاعات
برنامه های تاکتیکی
برنامه های عملیاتی
اثربخشی
شرکای تجاری
تامین کنندگان
قابلیت اطمینان و امنیت
در دسترس بودن
مقدمه
به زبان ساده « کارآفرینی» همان ، فرآیند تاسیس یک کسب وکار ( شرکت) بر مبنای یک فکر و ایده ی نو است . یک یا گروهی از افراد که به آنها « کارآفرین» می گوییم، فرصتی نوین را کشف، یا خلق میکنند . و برپایه ی آن ، شرکت یا موسسه ای خصوصی بنیان نهاده ، به قول معروف ، دل را به دریا زده ، وارد عرصه ی بازار ورقابت می شوند. کار آفرینی نیازمند وجود فرهنگ خاصی است . هر فردی ، تواناییوتمایل به کارآفرینی ندارد . به همین علت و باتوجه به اهمیت کلیدی کارآفرینی کارآفرینی در اقتصادهای نوین ( ایجاد شرکت های کوچک ومتوسط) ، کشورهای مختلف، مصممانه برنامه های مفصلی را برای بسط چنین فرهنگی در جامعه ی خود تدارک دیده اند ، تا بتوانند همچنان مسیر رشد و پویایی شان را ادامه دهند . موفق ترین کشور در این زمینه ، آمریکا است . متاسفانه در کشور ما ، افراد بیشتر روحیه « کارمندی » دارند تا کارآفرینی و خطرپذیری. امیدوارم مدیران کشور بکوشند برمبنای یک برنامه ریزی جدی، به ارتقای فرهنگ کارآفرینی در کشور نایل آیند.
فرهنگ کارآفرینی
فرهنگ را میتوان مجموعه ای از باورها ، آیین ها ، اندیشه ها ، آداب ورسوم ، و ارزش های حاکم بریک جامعه دانست . به دیگر سخن ، فرهنگ مقوله ای است که ، در سطح جامعه و گروه ، و درتعامل میان آن ها معنا می یابد . و شیوه ی برقراری ارتباط وتعامل را میان افراد آن جامعه بیان می کند . برمبنای فرهنگ است که افراد ، تجارب ،تصورات وعقاید خود را با یکدیگر مبادله می کنند . فرهنگ را می توان نظامی فکری دانست که ، در گفتار و رفتار جامعه متجلی می شود . در یک نگرش کلی و جامع،« فرهنگ» شیوه و اسلول زندگی است . از این منظر ، فرههنگ مقوله ای در حال تحول، که از بسیاری از شرایطاجتماعی ، اقتصادی و سیاسی حاکم بر جامعه تاثیر می پذیرد.
اگر از دیدگاه « شیوه ی زندگی» به فرهنگ بنگریم ، نمی توانیم آن را از مقوله ی کار ونحوه ی کسب درآمد جدا بدانیم. کار و فرهنگ همواره و در تمامی جوامع بر یکدیگر تاثیر متقابل داشته اند روش های رایج کسب و درامد ، تا حد زیادی برنحوه ی رفتار افراد وتعامل آنها موثراست . گسترش کارآفرینی نیز، به عنوان عامل ایجاد اشتغال وتولید ثروت در جامعه، نتایج فرهنگی ویژه ای را رد پی خواهد داست که قابل تامل وبررسی است .
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:68
فهرست مطالب:
فهرست مطالب
فصل اول....................................... 6
آشنایی با قطعات سخت افزاری ........................................ 7
مادربورد ................................................................................... 11
CPU ............................................................................................... 14
RAM .............................................................................................. 15
کارت گرافیک ............................................................................ 16
کارت صدا ................................................................................... 17
کارت فکس مودم ....................................................................... 18
هارددیسک ................................................................................... 20
فلاپی درایو .............................................................................. 23
CD DRIVE .................................................................................... 23
مانیتور ...................................................................................... 27
صفحه کلید و ماوس ................................................................ 28
اسمبل قطعات کامپیوتر ...................................................... 28
احتیاطها ................................................................................... 28
مطالعه کتابچه مادربورد .................................................. 30
نصب CPU ..................................................................................... 31
نصب حافظه ................................................................................. 33
محکم کردن مادربورد در داخل کیس .............................. 34
فصل دوم....................................... 38
مادر برد ومنتاژ رایانه....................... 39
کارت گرافیکی(ویدیویی)........................ 50
نمایشگر (مانیتور)............................ 53
منابع.......................................... 55
آشنایی کلی با مکان کارآموزی
مقدمه
این سایت از سال 1387 کار خود را با 5 عدد کامپیوتر شروع کرده و به تدریج نسبت به توسعه و ارتقاء سیستمها اقدام شد.
این سایت در ابتدا با نام خدمات کامپیوتری آریانا کار خود را آغاز کرد.
آدرس: نازی آباد خیابان نیک نام خیابان میر فتاح فاطمیپلاک 44
در این سایت علاوه خدماترسانی کامپیوتری (آموزش نرمافزارها و تمرین مسائل مربوطه که در کلاسهای کامپیوتر دانشگاه ارائه شده است) نسبت به رفع عیوب سختافزاری و نرمافزاری توسط اینجانب صورت میگرفت.
فصل اول
آشنایی با قطعات سخت افزاری
آشنایی با قطعات سخت افزاری
مادر بورد یا برد اصلی کامپیوتر( Main Board , Mother Board): بردی است که کلیه بردهای کامپیوتر روی این نصب میشوند. بر روی آن محلهایی برای اتصال یا قرار گرفتن کارتهای مختلف‘ کابلهای مختلف و سی پی یو قرار دارد. ابعادی حدود 25*30 سانتی متر دارد. چند مدل رایج آن عبارتند از: GIGA، ATC 7010، Asus. جزء اصلی ترین بردها محسوب میگردد. نوع سی پی یو و ایرادهایش مستقیما روی نحوه کاردکرد سیستم تاثیر میگذارد و کوچکترین ایراد آن باعث عدم کارکرد کامپیوتر میگردد.
قسمتهای روی برد به شرح زیر میباشد:
سوکت مخصوص CPU: که در مادر بردهای 486 و پنتیوم به صورت مربع بوده ولی در پنتیوم 2 به صورت کارتی میباشد. نوع سوراخهای سوکتهای 486 موازی بوده و در سوکتهای پنتیوم سوراخها به صورت اریب میباشد. هر دو دارای ضامنی جهت وصل کامل دارند.اسلاتها( (SLOTیا شیارهای گسترشی: توانایی مادربرد را گسترش میدهند. اسلاتها به سه صورت میباشند: آیزا AISA))- پیسیآی(PCI) - ای جی پی (AGP)که به ترتیب سریعتر و جدیدتر میباشند. اسلاتها برای نصب انواع بردها یا کارتها روی مادربرد طراحی شدهاند.ماژولهای رم: که جهت نصب رم طراحی شده اند و انواع رمهای 4 مگابایت- 16 مگابایت- 32 مگابایت- 64 مگابایت- 128 مگابایت و ... در این ماژولهای مخصوص خود نصب میشوند که دارای ضامنی نیز میباشند.باطری ساعت و تاریخ: این باطری جهت نگهداری ساعت و تاریخ سیستم در مواقعی که کامپیوتر خاموش میباشد گذاشته شده است که به صورت جعبه ای و سکه ای و خازنی قابل تعویض میباشد.خروجی کی بورد: این خروجی که جهت نصب به صفحه کلید طراحی شده به دو صورت معمولی و PS2 میباشد.خروجیهای :ONBOARD بعضی از مادربردها بردها را به صورت روی برد دارند که خروجی این بردها روی مادر برد خواهند بود.در روی مادربرد جامپرهایی جهت تنظیم ولتاژ و سرعت و نوع سی پی یو وجود دارد که حتما باید
46 ص
تاریخچه زعفران:
زعفران با نام علمی کرکوس ساتیوس Crocus Sativus از خانواده زنبقیان Iridaceae می باشد. در برخی منابع، مثلا در دائره المــعارف آمریکانا Americana Encyclopedia ذکر شده است که این کلمه از کریکوس Corycus که نام منطقه ای در سیلیسیا Cilici
واقع در شرق مدیترانه می باشد گرفته شده است. عده ای مبداء زعفران را ایالت قدیم ماد ایران می دانند، برخی از محققین نیز خاستگاه زعفران را در منطقه وسیعتری از کره زمین شامل یونان، ترکیه، آسیای صغیر و ایران می دانند.
ایرانیان ضمن صدور زعفران به بسیاری از نقاط جهان باستان، خواص آن را به یونانیها، رومیها، چینیها و اقوام سامی از جمله عربها معرفی کردند و شیوه زراعت آن را در سده های اول تا چهارم هجری به امم اسلامی پیرامون مدیترانه آموختند. به این ترتیب که نخستین زعفران زارها به وسیله ایرانیان تبعید شده توسط معاویه در نواحی شام دایر شدند، سپس کاشت زعفران در شمال افریقا و اندلس (اسپانیای اسلامی) وصقلیه (سیسیل) رواج یافت و اقوام ایرانی همچون رستمیان و بنوطبری در انتقال فرهنگ زعفرانکاری مؤثر بودند.
مستندات تاریخی بیانگر این واقعیت است که ایرانیان از روزگاران کهن به زر و زعفران علاقه و توجهی بلیغ داشته اند به طوری که در جشن ها و سرور ها و مجالس بزم و نشاط مانند عروسی ها و اعیاد، یا استقبال از بزرگان و زائران زر و زعفران نثار قدمها می کردند. در برپایی با شکوهتر این گونه آئین ها، ضمن آذین بندی و آینه بندان، سکه های زرین و سیمین را به همراه زعفران و گل و نقل بر سر عروس و داماد یا شخصیتهای مورد نظر، و گاهی همه حاضران در این گونه مراسم می ریختند. در برخی ازمراسم زعفران را به تنهایی، یا همراه با مشک وعنبر و عود دود می کردند و گلاب می پاشیدند.
درعصرهخامنشیان زعفران برای تزئین گرده های نان ومعطر کردن خوراکها به کار می رفته است. فردیناند یوستی ضمن شرح زندگانی داریوش نوشته است: ((شاه ایران تن خود را روغنی معطر می مالید که عبارت بود از مخلوط روغن آفتاب گردان که در پیه شیر پخته و با زعفران و شراب خرما تهیه میشد)). در دوره پارتها زعفران ایران به یونان و روم می رفت، بعدا چین هم از مشتریان زعفران ایران شد. در عصر ساسانیان کاشت زعفران در قم و بون نیز رایج گردید و مرغوبیت محصول آنها شهرت یافت. در همان روزگار زعفران در پرداخت کاغذهای گران قیمت کاربرد پیداکرد، اما پیشتر از آن محلول زعفران به عنوان مرکب تحریراستفاده می شد،وتا قرنها بعددرترکیب مرکبهای تحریر مرغوب به کار می رفته است. از انواع مرکب زعفرانی کم رنگ و پر رنگ (از زرد کمرنگ تا قرمز خونین) برای نوشتن عنوان فرمانها و نامه های سلاطین و خلیفگان و امرا، و همچنین در تحریر عنوانها و سرفصلهای کتب و رسالات و نیز در تذهیب و تشعیر ، و در تصویر ها و نقوش حواشی و متن استفاده می شده است. افزون بر اینها در تحریر دعاهای مقدس و همچنین تعویذ ها و طلسم های خاص بر روی کاغد و پارچه و گاهی کفن، مرکب زعفران به کار می رفته است .
در منابع پهلوی زعفران با نام پارسی (کرکم) ثبت شده است. در یک ترجمه بندهش زعفران جزو اسپرغم ها یا عطرها یا گیاهان خوشبوی به حساب آمده، و در ترجمه دیگری از این کتاب، زعفران در شمار گیاهان رنگ کننده پارچه ذکر شده است. کلمه زعفران یک واژهء عربی یا احتمالا معرب است که ریشه و وجه اشتقاق آن ناشناخته مانده، گو اینکه در منابع غربی برای این کلمه و کلمه کرکم مبنای سومری عنوان شده است. این نظر قابل تامل در صورتی به واقعیت نزدیک است که مبدا سومریان از نواحی زعفران خیز ایران باشد، یا بتوان آنها را همان بومیان رانده شده از ایران زمین، پس از هجوم آریاهای دامدار و شبان پیشه پنداشت.
فصل اول(زعفران)
تاریخچه زعفران...................................................................................... 9
گیاهشناسی................................................................................................ 12
اندامهای مختلف گیاه زعفران............................................................... 13
تقسیم بندی انواع زعفران..................................................................... 14
خواص درمانی........................................................................................ 17
مصارف.................................................................................................... 17
ترکیبات.................................................................................................... 18
نگه داری................................................................................................. 18
تقلیات...................................................................................................... 19
مصارف غذایی.............................................................................19
فهرست
موضوع صفحه
مصارف درمانی......................................................................................... 19
مصارف صنعتی........................................................................................ 20
روش های مختلف جهت تشخیص زعفران تقلبی.............................. 22
سمیت......................................................................................................... 23
تحقیقات جدید......................................................................................... 24
فصل دوم(زعفران کار)
معرفی.............................................................................................. 26
نمونه وظایف.................................................................................... 26
ابزار و وسایل................................................................................... 29
شرایط ارتقاء شغل............................................................................ 30
ویژگی شخصیتی.............................................................................. 30
فهرست
موضوع صفحه
فصل سوم(راهنمای کاشت)
آب و هوای مناسب زعفران............................................................. 32
خاک مناسب پرورش زعفران................................................................ 33
تهیه زمین.................................................................................................... 33
انتخاب پیاز و زمان کاشت زعفران.................................................. 34
نوع و مقدار کشت پیاز زعفران............................................................. 35
عملیات کاشت پیاز زعفران.................................................................... 36
آبیاری ....................................................................................................... 37
سله شکنی................................................................................................. 38
وجین علف های هرز.............................................................................. 39
عملیات به زراعی زعفران..................................................................... 39
فهرست
موضوع صفحه
فصل چهارم(خرج کرد)
خرج یک هکتار کشت زعفران............................................................ 43
سود............................................................................................................ 45
سود خالص............................................................................................... 45
منابع............................................................................................................ 46