لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:32
فهرست و توضیحات:
اضطراب امتحان
مقدمه :
اضطراب یعنی دلهره و دلشوره و نگرانی از وجود یا عدم وجود چیزی، روی دادن حادثه یا اتفاقی ناخوشایند، ترس از شکست، عدم موفقیت و ناکامی در امتحان نرسیدن به هدف و مقصود وهرعامل دیگری که فرد را نگران کند.
اضطراب باعث تغییرات جسمانی و هورمونی زیاد در بدن از جمله تعریق، افزایش فشار خون، افزایش ضربان قلب، تغییر چهره، لرزش اندام، پرخاشگری و خشم، بی اعتمادی و ... می شود. فرد مضطرب معمولاً از اعتماد به نفس پایینی برخوردار است و به تنهایی قادر به تصمیم گیری و انتخاب نیست.
یکی از عمده ترین مسائلی که باعث اضطراب دانش آموزان و حتی دانشجویان در زمینه درس و تکالیف می شود، انباشته شدن مطالب و دروس در شب امتحان است.
طبیعی است فردی که در طول سال تحصیلی مطالعه نداشته باشد و همه مطالب را برای شب امتحان نگه دارد مسلماً از عهده آن برنمی آید و دچار یک فشار عصبی شدید و اضطراب می شود که باعث عدم تمرکز فکر و حواس شده و یادگیری حاصل نمی شود.
انجام تمرینات منظم و به موقع در طول سال تحصیلی توام با یک برنامه ریزی درسی هفتگی به شما کمک می کند تا در هنگام امتحان با آرامش و بدون هر گونه دغدغه موفق شوید داشتن انگیزه هدف و تفکر مثبت و تلقین پذیری صحیح می تواند در این زمینه بیشتر شما را یاری دهد بهتر است همیشه از الفاظ، کلمات و جملات امیدوار کننده از قبیل:
من توانائی انجام این کار را دارم و از عهده آن برمی آیم.من قادر به اجرای یک برنامه منظم هفتگی هستم.من دارای روحیه شاداب و توام با آرامش هستم.و کلماتی از جمله: بله می توانم حتماً سعی خواهم کرد خوش بین هستم و ... استفاده نمائید.شما می توانید کلمات و جملات با افکار مثبت را صبح ظهر و قبل از خواب با آرامش عضلانی چند مرتبه تکرار نمایید.