اصول طراحی کارخانه( لبنیات)

اصول طراحی کارخانه( لبنیات)

این فایل در قالب ورد و قابل ویرایش در 70 صفحه می باشد .
فهرست مطالب:

فصل اول................................................................................................................................................. 1
مطالعات قبل از اجرای طرح........................................................................................................................... 1
شناخت و معرفی کالای تولیدی...................................................................................................................... 1
محاسبه کارایی فیزیکی و اقتصادی ................................................................................................................. 6
مطالعه بازار مصرف ....................................................................................................................................... 8
مطالعات بازار مواد اولیه ................................................................................................................................ 11
مطالعه دانش فنی و تکنولوژی ...................................................................................................................... 13
فصل دوم
مطالعات محل اجرای طرح .......................................................................................................................... 23
فصل سوم
مراحل اداری احداث و بهره برداری واحد تولیدی ..................................................................................... 30
فصل چهارم
نمودار جریان مواد ...................................................................................................................................... 34
تعیین ظرفیت کارخانه ................................................................................................................................. 34
فهرست و مشخصات ماشین آلات ............................................................................................................. 36
محاسبات ابعاد انبار مواد اولیه ................................................................................................................... 39
محاسبات ابعاد انبار محصول (سردخانه) ................................................................................................... 43
تهیه طرح کارخانه ...................................................................................................................................... 48
فصل پنجم
محاسبات و بررسی اقتصادی طرح ............................................................................................................ 51
برآورد سرمایه ثابت .................................................................................................................................... 58
هزینه ثابت سالیانه ..................................................................................................................................... 58
هزینه متغیر سالیانه ...................................................................................................................................... 61

 



خرید و دانلود اصول طراحی کارخانه( لبنیات)


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.