لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه35
فهرست مطالب
قارچ دکمه ایتهیه اسپان(بذر)مواد غذایی کنسانتره روشهای تهیه کمپوست روش طولانی مدت: Long method
مشکلات کمپوست طبیعی روش کوتاه مدت (Short method) روش کیسه ای
افزودن خاک پوششی
مدیریت بیماری ها بیماری دنبلان کاذب – کپک گچی
ای نام تو بهترین سرآغاز
عشقِ تو می کشاندم شهر به شهر و کو به کو مهر تو می دواندم پهنه به پهنه، سو به سو
رفعت سمنانی
سپاس از تمامی جهادگران عرصه علم و سازندگی
و با تشکر از سروران و اساتید معظم در شرکت مهندسی خدمات کشاورزی آریان مهر سبز که با تلاشهای جهادگرانه ی خود آموخته هایشان را بی دریغ نثار پیشرفت وتعالی بشریت می کنند آقایان مهندس عابدی، مهندس احمدی و خانم مهندس عابدی و با تشکر از عزیزان و محققان و دانشمندان و پیشکسوتانی که از منابع غنی تحقیقاتی ایشان استفاده نمودم
و با تشکر بی نهایت از سرکار خانم مهندس میترا عابدی و همکارانشان در واحد هلال احمر واحد ورامین پیشوا و تقدیم به تمامی تلاشگران عرصه علم و دانش
امید است کمی و کاستی ها را به لطف بی پایان خود ببخشید.
مقدمه
غریزه ی نیاز به تغذیه در انسان از بدو تولد او را برای تلاش و کوشش برای برآورده شدن این نیاز وا داشته بطوریکه در طول تاریخ انسان موفق به کشف و تولید علم و تکنولوژی پیشرفته ای در این زمینه شده است.
قارچهای خوراکی از ارگانیزم های اولیه هستند که به فونگی مشهورند(Funigi) و بدلیل اینکه کلروفیل ندارند برای برآورده کردن نیاز غذایی خود به واسط نیاز دارند. قارچها بر روی مواد آلی مرده یا به صورت پارازیت بر روی مواد زنده ی دیگر رشد می کنند و زندگی خود را با یک اسپور آغاز می کنند. و پس از جوانه زدن در یک بستر مناسب مسیلیوم رویشی را تشکیل می دهند و پس از جذب مواد غذایی بستر، اندامهای باردهی را تحت شرایط کنترل شده دما و رطوبت تولید می کنند.
قارچهای خوراکی به صورت فصلی در تمام نقاط دنیا در شرایط مختلف و متفاوت می رویند.
تاریخ کشت
در زمانهای گذشته اعتقاد به این داشتند که قارچها توسط رعد و برق ایجاد می شوند استفاده از قارچهای خوراکی از روزگاران کهن متداول بوده بطوریکه در کتابهای باستان مانند کتابهای مقدس وجود داشته (تئوفراستون) نوشته است که قارچهایی که از زمین های زراعی و مزارع جمع آوری می شد به عنوان غذا مورد استفاده قرار می گرفتند. قارچ ها از غذاهای سلطنتی پادشاهان یونان و روم باستان بشمار می آمدند. چینی ها به طور گسترده قارچهای خوراکی را پرورش میدادند.
اولین بار متن علمی و طریقه شناسایی قارچ های پرورشی توسط تورنفورت (1707) نوشته شد.
ار