ادبیات پژوهش کارشناسی ارشد،مبانی نظری،پیشینه پژوهش ،تعریف، انواع و نظریه های رهبری تحول گرا( ادبیات پژوهش کارشناسی ارشد)

ادبیات پژوهش کارشناسی ارشد،مبانی نظری،پیشینه پژوهش ،تعریف، انواع و نظریه های رهبری تحول گرا( ادبیات پژوهش کارشناسی ارشد)

سرفصل های پروژه شامل موارد زیر است :

تاریخچه رهبری تحول گرا

-2-مفهوم رهبری و تعاریفی از رهبری -3-رابطه رهبری و مدیریت

عناصر کلیدی در رهبری

5-تئوری‌های رهبری

تئوری‌های اقتضایی:

-تئوری‌های نوین رهبری:

-مقایسه رهبری خدمتگزار و رهبری تحول‌گرا

ویژگی‌های رهبران تحولگرا از اوولو و هم ردیفان وی

-نظریاتی در خصوص رهبری

تحقیقات داخلی

تحقیقات خارجی

مشخصات فایل:

نوع فایل: wordمنبع: دارد (فارسی و لاتین)پیشینه پژوهش: دارد(ایرانی و خارجی)تعداد صفحات: 30گارانتی بازگشت وجه: دارد ( کیفیت این فایل تضمین شده است درصورت هرگونه مشکل یا نارضایتی احتمالی مبلغ شما بازگردانده می شود)خلاصه ای از مطالب:

2-1-تاریخچه رهبری تحولگرا

سازمان‌های امروزی نیاز به رهبرانی دارند که بتوانند به مدد ویژگی‌های شخصیتی و جاذبه استثنایی، توان نفوذ بالا و چشم انداز وسیع، تعهد و شور و حرارت لازم را در زیردستان برای نهایت استفاده از استعداد و تلاششان در جهت تحقق هدفها سازمانی ایجاد نمایند. اینگونه رهبران، امروزه رهبران تحولگرا نام گرفتند(برنز، 1978 به نقل از بس و شرمرهورن[1]،1996؛ کلوین[2]، 2002؛ بس و استید لمیر[3]، 1999؛ رابینیز وکولتر،[4] 1999؛ به نقل قربانی آذر، 1389).

جیمز مک کرگور برنز به عنوان نخستین اندیشمندی که رویکرد رهبری تحول گرا را در برابر رهبری تعامل گرا در سال 1978 ارائه کرد. این افراد (شرمرهورن و همکاران، 1997 ؛ لیتوود، 1992 ؛ کلوین 1999؛ کراوفورد و دی ارکس[5]،1992؛ یس 1997؛ بلدرون[6]، 1983) معتقد است که رهبران تعامل گرا، رابطه‌ای سوداگرانه (مبادله یک چیز برای چیز دیگر) با زیردستان دارند، رهبران تحول گرا کسانی هستند که با برخورداری از بینش و بصیرت و ویژگی‌های شخصیتی فرمند، سطوح بالای نیازها، انگیزش،ارزش‌ها و روحیه را در زیردستان ایجاد می‌نمایند (به نقل موسی خانی و محمد نیا، 1385).

برنز(1978 به نقل از ریتنر[7]، 1996) همچنین معتقد است که تنها رهبران تحول گرا قادر به ترسیم مسیرهای ضروری و نوین برای سازمان‌های جدید هستند. این گونه رهبران منشأ تغییرات اساسی بوده و بر تغییرات حاکم بر سازمان اشراف کامل داشته و بر موج تغییرات سوارند. چنین رهبرانی می‌توانند تصویر بهتر و روشن تری ازآینده ارائه کنند، بینش خود را به طور اثربخشی برای زیردستان تبیین نمایند و آن‌ها را برای انجام کارهای استثنایی به چالش وادارند(به نقل زالی، 1377).

رابینز (1376) بر این باور است که رهبران تحولگرا، رهبرانی هستند که پیروان خود را الهام بخشیده و قادرند به آن‌ها روحیه بدهند و در مسیری هدایتشان کنند که منافع سازمان تأمین شود. این افراد می‌توانند باعث شوند که زیردستان با روحیه‌ای بسیار بالا عمل نموده و اثراتی عمیق بر سازمان بگذارند. رهبران تحولگرا، به نیازها و جنبه‌های پیشرفت و ترقی زیردستان نیز توجه خاص نموده و بر دانش و آگاهی آن‌ها می افزایند و آن‌ها را به نحوی هدایت می‌نمایند که از دیدگاهی جدید به مسائل گذشته نگاه کنند و در سایه تحریک و ایجاد انگیزه تشویق می‌شوند تا از جان خود مایه گذاشته و در جهت تحقق هدف های سازمان از هیچ کوششی دریغ نورزند(به نقل نیازآذری، حسن زاده و اکبری، 1389).


[1] charisma

[2] Colvin

[3] Steidlmeier

[4] Robbins& Coulter

[5] Crawford & Dierks

[6] Bleedorn

[7] Ratner

 

 



خرید و دانلود ادبیات پژوهش کارشناسی ارشد،مبانی نظری،پیشینه پژوهش ،تعریف، انواع و نظریه های رهبری تحول گرا( ادبیات پژوهش کارشناسی ارشد)


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.