مقاله طراحی یک سیستم تشخیص ورود بر خط با استفاده از تئوری مجموعه سخت و الگوریتم یادگیری Q

مقاله طراحی یک سیستم تشخیص ورود بر خط با استفاده از تئوری مجموعه سخت و الگوریتم یادگیری  Q

این فایل ترجمه فارسی مقاله زیر می باشد:

Designing of on line intrusion detection system using rough set theory and Q-learning algorithm

دانلود رایگان مقاله انگلیسی

 

چکیده

توسعه یک سیستم تشخیص نفوذ زمان واقعی کارآمد (IDS) در این مقاله با ادغام الگوریتم یادگیری Q و نظریه مجموعه سخت (RST) پیشنهاد شده است. هدف از این کار رسیدن به حداکثر دقت طبقه بندی در حالی که نفوذ با طبقه بندی ترافیک شبکه داده NSL-KDD "طبیعی" یا "ناهنجاری" تشخیص داده می شود، است. از آنجا که RST تنها داده های گسسته را پردازش می کند، با استفاده از عملیات برش صفات در داده های آموزشی گسسته سازی می شوند. با استفاده از مفهوم غیرقابل تشخیص بودن RST، مجموعه ویژگی کاهش یافته ، به نام reducts به دست آمده است و در میان reducts یک کاهش تنها انتخاب شده است که که بالاترین دقت طبقه بندی را فراهم می کند. با این حال، برای داده های آزمون همان کاهش بالاترین دقت طبقه بندی را به دلیل تغییر مقادیر ویژگی گسسته سازی شده، فراهم نخواهد کرد. بنابراین، برای غلبه بر مشکل فرآیندهای گسسته سازی و انتخاب ویژگی به صورت جامع و نظام مند در این مقاله با استفاده از روش های یادگیری ماشین پرداخته شده است. الگوریتم یادگیری Q برای یادگیری مقادیر برش بهینه برای صفات مختلف اصلاح شده است به طوری که کاهش مربوطه حداکثر دقت طبقه بندی را تولید می کند در حالی که داده های ترافیک شبکه را طبقه بندی می کند. از آنجایی که، همه صفات در تشخیص نفوذ شرکت ندارند بلکه فقط کاهشی شرکت دارند، الگوریتم پیشنهادی سریع تر از یادگیری Q است و باعث کاهش پیچیدگی IDS می شود. دقت طبقه بندی با 98٪ میزان موفقیت با استفاده از داده های زمان واقعی به دست آمد، که نشان دهنده ی عملکرد برتر در مقایسه با دیگر طبقه بندها می باشد.

توضیحات: فایل ترجمه به صورت word می باشد و دارای 25 صفحه است.



خرید و دانلود مقاله طراحی یک سیستم تشخیص ورود بر خط با استفاده از تئوری مجموعه سخت و الگوریتم یادگیری  Q


پروژه و تحقیق خرما و محصولات جانبی

پروژه و تحقیق خرما و محصولات جانبی ، با فرمت ورد 44 صفحه

کاراموزی انوع فرآورده تولیدی صنایع تبدیلی و جانبی خرم

مقدمه:

خرما گیاهی است که در بسیاری از نقاط دنیا بویژه نواحی بیابانی کشورهای خاورمیانه رشد می کند و نقش موثری در بقاء اکثر تمدن های قدیمی در این مناطق داشته است . قدمت استفاده از محصول درخت خرما ، بعنوان یک ماده غذایی با ارزش به شش هزار سال پیش از میلاد مسیح باز می گردد . در حالیکه قدمت رویش این گیاه به دوران قبل از تاریخ برگشته و مناطق اصلی رویش آن در ناحیه 29 تا 39 درجه عرض شمالی بوده است . زادگاه اصلی درخت خرما براساس نظریه " داوسون " 2 کارشناس برجسته خرما و مدارک مستدل عراق وناحیه غربی و جنوبی ایران است ، بطوریکه هم اکنون بیش از نیمی از تولید جهانی خرما در جلگه خوزستان و بین النهرین ، سواحل کارون و اروند رود در کشورهای ایران و عراق متمرکز است.

بر مبنای آمار منتشره توسط سازمان "FAO" خواروبار و کشاورزی و دفتر آمار و فن آوری اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران، میزان تولید خرما در دنیا در سال 1386 بالغ بر 6681 هزار تن بوده که از این مقدار سهم قارة آسیا بالغ بر4225 هزار تن و ایران 997 هزار تن بوده است. بر این اساس ایران 24 درصد تولید خرما در آسیا و 15 % تولید جهانی آن را در اختیار داشته است . علی رغم اینکه تاکنون مطالعات زیادی در مورد خواص تغذیه ای و بیولوژیکی میوه خرما صورت گرفته است. اطلاعات محدودی در رابطه با ترکیب شیمیایی ، کیفیت تغذیه ای وکاربردهای بالقوه هسته خرما در دسترس است.

بنابراین با توجه به آمار و ارقام فوق و با عنایت به اینکه هسته خرما بطور متوسط حدود 10 درصد وزنی خرما را تشکیل می دهد و مقادیر انبوه آن از طریق ضایعات خرما در حین برداشت ، حمل ونقل ، انبارداری ، بسته بندی و تهیه شیره خرما قابل دستیابی است و از طرف دیگر احتمال هسته گیری از درصد بالایی ازخرماهای صادراتی وجود دارد و با در نظر گرفتن این نکته که درحال حاضر اطلاعات چندانی در رابطه با ترکیب شیمیایی ارقام مختلف خرمای ایرانی در دسترس نیست در این تحقیق بر آن هستیم تا ابتدا ترکیب شیمیایی دو رقم خرمای ایرانی کبکاب و مرداسنگ که از تولید وپراکندگی نسبتاً بالایی برخوردارند را مورد مطالعه و بررسی قرار دهیم .وسپس باعنایت به اینکه استان خراسان رضوی در سال1384 با سطح زیر کشت 15 هزار هکتار باغات سیب دارای مقام سوم کاشت این محصول و تولید 104 هزار تن مقام ششم تولید سیب بوده است. و از سوی دیگر سالانه مقدار زیادی سیب به خصوص سیب های پادرختی و درجه 2 و 3 به صورت ضایعات از بین می رود که می توان از آنها محصولات با ارزش افزوده نظیر سرکه سیب تهیه نمود.و این نکته که گزارش هایی در رابطه با اثر تحرک کنندگی هسته خرما بر سرعت رشد برخی میکروبها موجود است.

در نظر است ابتدا بهترین شرایط از نظر PH جهت تولید بیشترین مقدار الکل در فاز الکلی تولید سرکه سیب تعیین وسپس تاثیر مقادیر مختلف پودر هسته خرما بر روند تولید الکل در شرایط PH بهینه مشخص می گردد.

مشخصات گیاهشناسی خرما:

مراحل رشد و نمو میوه خرما:

رشد و نمو میوه خرما با چندین تغییر خارجی و داخلی همراه است . این تغییرات اغلب بر مبنای تغییررنگ و ترکیب شیمیایی میوه به پنج مرحله مجزا تقسیم می شود.

 

1- مرحله حبابوک :

ارقام مهم خرما در تجارت جهانی :

مشخصات ارقام خرمای ایران:

پراکندگی جغرافیایی درخت خرما در ایران و جهان:

ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی خرما:

فرآورده های جانبی خرما :

انوع فرآورده تولیدی صنایع تبدیلی و جانبی خرم

توضیح روش تولید چند محصول خرما:

 

1- شربت خرما :

شرح فرآیند ساخت کنسانتره آب میوه جات :

تعریف لواشک :

ویژگی های لواشک فرآوری شده :

تاثیر خرما بر سلامتی:

فرایند تولید لواشک خرما :

شیره خرما

 

ب- روش تولید شیره خرما بصورت صنعتی :

فرایند تولید شیره خرما در مقیاس صنعتی و تولید انبوه از سه مرحله اصلی بشرح زیر تشکیل یافته است :

1 - ب- مرحله شستشو ، ضدعفونی و هسته گیری خرما :

تولید شکلات خرما:

تعریف شکلات :

تاریخچه شکلات :

تهیه شکلات خرما:



خرید و دانلود پروژه و تحقیق خرما و محصولات جانبی


لغات تخصصی زبان انگلیسی آزمون معامله گری( اوراق تامین مالی ، بورس کالا ، ابزارهای مشتقه)

لغات تخصصی زبان انگلیسی آزمون معامله گری( اوراق تامین مالی ، بورس کالا ، ابزارهای مشتقه)

لغات تخصصی زبان انگلیسی
آزمون معامله گری
(اوراق تامین مالی ، بورس کالا ، ابزارهای مشتقه)

تعداد صفحات :29

فرمت: پی دی اف



خرید و دانلود لغات تخصصی زبان انگلیسی آزمون معامله گری( اوراق تامین مالی ، بورس کالا ، ابزارهای مشتقه)


تحقیق در مورد تبخیر

تحقیق در مورد تبخیر

لینک پرداخت و دانلود *پایین صفحه*

 

فرمت فایل : Word(قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه :14

 

فهرست مطالب:

 

تبخیر

محاسبه تبخیر

تبخیر از سطح پوشیده از برف

انرژی جنبشی مولکولهای مایع در تبخیر

آنتالپی تبخیر مولی

اثر دما بر تبخیر

ساده‌ترین نوع دستگاه تبخیر اشکال

تبخیر کننده‌های ساده

دستگاه تبخیر با لوله‌های مبدل افقی

اشکال دستگاه

دستگاه تبخیر با لوله‌های مبدل عمودی

اشکال دستگاه

مشکل ویسکوزیته در اثر افزایش غلظت :ایجاد حباب:

مکانیسم دستگاه تبخیر با لوله‌های مبدل عمودی

 

فرآیند تبدیل مایع به بخار را تَبْخیر گویند. تبخیر فرآیند عکس میعان است.

محاسبه تبخیر

محاسبه تبخیر از دو لحاظ حائز اهمیت است:

از آن جائی که تبخیر آب از سطح رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و مخازن سدها باعث تلفات آب می‌شود لازم است مقدار ان محاسبه شود. ‎تبخیر-تعرق در داخل حوضه‌های آبریز یکی از اجزای چرخه آب شمرده می‌شود و برآورد میزان آبی که در طرح‌های آبیاری به مصرف کشاورزی می‌رسد نیز بر اساس تبخیر-تعرق انجام می‌شود. ابعاد شبکه‌های آبیاری تابع مستقیمی از مقدار و زمان مصرفی است که به صورت تبخیر-تعرق وارد جو می‌شود.

تبخیر از سطح پوشیده از برف

به میزان تبخیر از برف موجود بر سطح می‌گویند که می‌توان آن را کم شدن ارتفاع برف موجود نیز نامید.

با توجه به دمای بسیار پائین محیطی که در آن برف باریده‌است و در پی آن بر روی زمینی هموار یا ناهموار نشسته‌است و هم چنین بالا بودن رطوبت نسبی هوا و هم چنین انعکاس شدید نور خورشید از سطح سفید برفی که تابش خالص خورشید را که با Rn نشان می‌دهند کم می‌کند باعث کندی و نامشخص بودن میزان تبخیر می‌شود.[۱]

چرا شناگری که از آب خارج می‌شود، احساس سرما می‌کند؟

دمای بدن انسان چگونه تنظیم می‌شود؟چگونه آب در داخل کوزه سفالی خنک می‌گردد؟اساس کار وسائل خنک کننده بر چه اصلی استوار است؟

انرژی جنبشی مولکولهای مایع در تبخیر

انرژی جنبشی مولکول معینی از یک مایع ، ضمن برخورد با سایر مولکولهای پیوسته تغییر می‌کند. ولی در لحظه‌ای معین ، تعدادی ازمولکولهای یک مجموعه ، تعدادی مولکول دارای انرژی نسبتا زیاد و تعدادی دارای انرژی نسبتا کم هستند. مولکولهای که انرژی جنبشی آنها به قدر کافی زیاد است می‌توانند بر نیروهای جاذبه مولکولهای اطراف خود غلبه کنند. این مولکولها می‌توانند از سطح مایع فرار کنند و به فاز گاز وارد شوند به شرط آنکه نزدیک به سطح مایع و در جهت مناسب در حرکت باشند.

این مولکولها در حین فرار از مایع ، بخشی از انرژی خود را برای مقابله با نیروهای جاذبه مصرف می‌کنند. فرار تعدادی از مولکولهای با انرژی زیاد از مایع سبب می‌شود که انرژی جنبشی متوسط مولکولهای باقی مانده در مایع کاهش یابد و از دمای مایع کاسته شود. وقتی که مایعی از یک ظرف سرباز تبخیر می‌شود، انتقال گرما از محیط به مایع صورت می‌گیرد و در نتیجه ، دمای مایع ثابت می‌ماند و به این ترتیب ، ذخیره مولکول‌های پر انرژی تامین می‌شود و این فرایند تا تبخیر تمام مایع ادامه می‌یابد.

 

 

 

 



خرید و دانلود تحقیق در مورد تبخیر


صورت مسئله وحل فایل اکسل

اطلاعات مبادلات مربوط به سال مالی منتهی به 29 آذر 13x4     الف : سود ویژه     93900 ب: هزینه استهلاک تجهیزات     8500 پ: سرمایه گذاریهای بلند مدت     37300 ت: فروش زمین   38100شامل  38100 ث: تحصیل تجهیزات از طریق صدور اسناد پرداختنی بلند مدت  26300 ج: پرداخت اسناد پرداختنی بلند مدت     24700 چ: دریافت وجه نقد در قبال صدور سهام عادی     51900 ح: پرداخت سود نقدی سهام     64300

خرید و دانلود صورت مسئله وحل  فایل اکسل