فهرست مطالب
عنوان صفحه1- تاریخچه .....................................................................................................
2- خط تولید ...................................................................................................
3- سیلوی آرد ..................................................................................................
4- آسیا کردن ضایعات .....................................................................................
5- شکر ...........................................................................................................
6- روغن .........................................................................................................
7- بیسکویت ....................................................................................................
8- سالن خمیرزنی ...........................................................................................
9- انواع خمیرها و سیستمها ............................................................................
10- بستهبندی بیسکویتت ................................................................................
11- ویژگی بیسکویت ...............................................................................................
12- نان سوخاری ............................................................................................
13- بستهبنی نان سوخاری ...............................................................................
14- ویژگی نان سوخاری .................................................................................
15- بخش میکروبشناسی ..............................................................................
16- آزمایش آب .......................................................................................................
17- تستهای تأییدی، تکمیلی ........................................................................
18- شمارش کلی میکروبها .............................................................................
19- بخش کنترل کیفی ....................................................................................
20- آزمایشگاه شیمی .......................................................................................
21- آزمایشات آرد............................................................................................
22- آزمایشات آب ...........................................................................................
23- آزمایشات روغن .......................................................................................
24- آزمایشات نمک ........................................................................................