پلوپز 50*50

پلوپز 50*50

مطالعه بر روی روند تولید هر واحد صنعتی و ارزیابی آن بخش عظیمی از پیشرفت در راستای افزایش بهره وری است. از این رو می توان با استفاده از متد و روش های مطالعه بر روی خط تولید محصول و با کاهش هر آنچه که بهره وری تولید محصول را کاهش می دهد گام موثری در راستای تولید بهینه و موثر برداشت.

   در این پروژه سعی شده چگونگی تولید پلوپز 50×50 از جنبه های مختلف بررسی شود. در همین راستا ابتدا به معرفی کارخانه مورد نظر و واحد تولیدی این محصول و وضعیت فنی آن می پردازیم.

 

 

فاز اول:

معرفی کارخانه

نقشه ی هوایی شرکت

رقبای شرکت

دامنه فعالیت

معرفی محصول

نقشه ی طراحی محصول

لیست مواد اولیه

لیست قطعات (خریدنی/ ساختنی)

لیست انواع ماشین آلات تولیدی

لیست ابزار آلات تولیدی

برگه عملیاتی

نمودار فرآیند عملیات

جدول فرآید عملیات چند قطعه ای

جداول فعالیت­های دستها

نمودار مونتاژ

دیاگرام جریان.

نقشه انفجاری

جدول تقدم و تاخر

نمودار تقدم و تاخر

جدول از-به

جدول رابطه فعالیت ها

جداول انسان و ماشین

تعیین ایستگاه­های کاری و بالانس خط

بهبود جداول و نمودارها

بهبود جدول انسان ماشین

بهبود جدول فعالیتهای دودست

بهبود جدول فرآید عملیات چند قطعه ای

بهبود جدول از به

فاز دوم(زمان سنجی):

عناصر و نقاط انفصال

فرم ثبت زمان

فرم محاسبه زمان نرمال

برگ خلاصه نتایج

فرم محاسبه نهایی الونس راحتی

جدول محاسبات زمان استاندارد برای برشکاری

54 صفحه در قالب فایل WORD



خرید و دانلود پلوپز 50*50


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.