مراحل تولید قند

مراحل تولید قند

 

 

 

 

 

 

 

مقاله کشاورزی و تولید با عنوان مراحل تولید قند در فرمت ورد و شامل عناوین زیر می باشد:

* مقدمه

* اصلاحات صنایع قند

* ریژسیون

* تشکیل ساکارات از ساکاروز

* تکنولوژی قند

* مراحل عیار سنجی

* نحوه سنجش کیفیت خلال

* سه آزمایش برای تعیین طول خلال

 * دیفوزیون

* انواع دیفوزیون

 * عوامل موثر بر دیفوزیون

 * کشش دیفوزیون

 * خصوصیات شربت خام خروجی از دیفوزیون

* روش های تصفیه

 * اوپراسیون

 * مرحله پخت: ( کریستالیزا سیون)

* کاشت داشت و برداشت چغندر

* تحویل دادن چغندر قند به کارخانه

* تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو

* انتقال چغندر به محل فرایند

* شستشو ی چغندر

* تهیه خلال چغندر

* استخراج قند از خلال

* خشک کردن تفاله

* تصفیه شربت خام

   * تهیه شیر آهک  و گاز کربنیک

* زدن شیر اهک  به شربت یا دفکاسیون

* زدن گاز کربنیک به شربت

  * صاف کردن

* سولفیتاسیون و رنگبری شرب

* تغلیظ شربت یا اواپراسیون

 * خصوصیات پخت توسط آپارات

* سه روش در کریستالیزاسیون وجود دارد: ( روش های کریستالیزاسیون)

* آپارات پخت I

 * سانتریفوژ

 * آپارات II

 * آپارات III

* مرحله قند سازی

* قند حبه

* قندکله



خرید و دانلود مراحل تولید قند


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.