فصل 1- عنوان فصل اول.. 3
1-1- چکیده: 3
1-2- استفاده از غشاء توخالی پلیپروپیلن: 5
1-3- استفاده از غشاء الکترو شیمیایی: 7
1-4- استفاده از فیلتر کربن بیولوژیکی.. 10
1-5- آشنایی با گاز طبیعی.. 12
1-5-1- منشاء گاز طبیعی.. 12
1-5-2- پالایش و آماده سازی گاز طبیعی برای مصرف.. 12
1-5-3- مشخصات گاز طبیعی : 12
1-6- ه ) واحدهای تقطیر : 21
1-7- شرح فرایند شیرین سازی و کنترل نقطه شبنم گاز ترش مزدوران: 23
1-8- . گاز شیرین: (SWEET GAS) 26
1-9- گاز طبیعی فشرده :( COMPRESSED NATURAL GAS) 27
1-10- مایعات گاز طبیعی :(NATURAL GAS LIQUIDS) 28
1-11- شیرین سازی گاز ترش: 31
1-12- طراحی فرآیند های شیرین سازی گاز ترش.... 32
1-13- آلکانول آمین ها 34
1-14- فرآیند شیرین سازی 36