تحقیق در مورد تشویق کردن

تحقیق در مورد تشویق کردن

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب *

 فرمت فایل :Word  (قابل ویرایش و آماده پرینت )

  تعداد صفحه:35

  فهرست مطالب :

 

تاریخچه:

 

تعریف تشویق :

 

صورت های تشویق :

 

اصول تشویق:

 

 

 

 

 

محاسن تشویق :

 

 

 

تاریخ به کار گیری اصل تشویق و تنبیه و استفاده از آن به عنوان انگیزه ای برای تربیت صحیح انسان شاید به قدمت تاریخ تعلیم و تربیت بوده است .

 

تشویق و پاداش از مهمترین انگیزه های پیشرفت و تعلیم وتربیت به شمار میرود و منظور از پاداش و تشویق هر عملی است که درتثبیت تمایلات و نیل به آمال انسان موثر باشد چون کوشش انسان زاده و بازده رغبت و تمایل اوست قدر مسلم تشویق این رغبت و گرایش را تقویت می کند حقیقتی که کاملا"قابل درک است که هرفرد انسان چه کودک باشد و چه بزرگسال انتظار دارد در برار زحماتی که کشیده ویا کار نیکی که کرده است با بی اعتنایی و بی توجه ای دیگران مواجه نشود بلکه مورد تایید قرار گیرد و دیگران از او قدردانی کنند این امری است طبیعی که در مورد همه افراد بشر صادق است حتی پیامبران خدا هم در برابر وظایفی که جهت هدایت بشر انجام داده ند اگر چه از بشر هیچ توقع و انتظارقدردانی نداشته اند اما باز هریک از پیامبران دربرابر کار خودشان خواهان رضای خدا بوده اند .

 

تشویق و تنبیه ،  در تربیت اسلامی :

 

اصل تشویق و تنبیه به عنوان امری مسلم در تربیت اسلامی شناخته و پذیرفته شده است . اصولاً بهشت و جهنم ، انذار و تبشیر پیامبران ، آیه های مربوط به پاداش و کیفر ، وعده و وعیدهای شوق انگیز و خوفناک و ... همه جلوه هایی از تشویق و تنبیه هستند .

 

خداوند تبارک و تعالی در قرآن مجید ( سوره بقره ) می فرماید : " ای پیامبر به کسانی که ایمان آورده و عمل صالح انجام داده اند بشارت بده که جایگاه آنان در قیامت ، باغستان هایی است که نهرهای آب در آن جاری است ."

 

 حضرت علی علیه السلام  در فرمان تاریخی خود به مالک اشتر که او را به فرمانروایی مصر برگزیده بود ، دستور می دهد : که مبادا نیکوکار و بدکردار پیش تو یکسان باشند، زیرا چنین روشی نیکوکار را از کردار نیک دور ساخته و بدکردار را به کار بد سوق می دهد .

 

یکی از روش های مؤثر در تربیت ، تشویق کارهای خوب کودک است . تشویق در روح و روان کودک اثر می گذارد و او را به انجام اعمال نیک  تحریض و ترغیب می کند .

 

دیدگاه امام خمینی (ره) درباره  تشویق کودکان و تعلیم و تربیت دیدگاهی

 



خرید و دانلود تحقیق در مورد تشویق کردن


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.