موضوع : نحوه ساخت واجرا 3 ساختمان بتنی
مقدمه
پیشرفت سریع جوامع ونیازهای روز افزون آنها به انجام طرح های مختلف عمرانی از یک طرف و رشد و توسعه علوم مختلف از طرف دیگر، ایجاب مینماید تا با یک برنامه ریزی صحیح و همه جانبه و نیز استفاده بهینه از ابزار و امکانات موجود در جامعه ، گامی بلند در جهت ترقی و تعالی جامعه برداشته شود.
به دلیل گسترده بودن حوضه فعالیت دانش آموختگان این رشته، شغل هایی که یک مهندسی عمران می تواند داشته باشد به صورتهای مختلفی طبقهبندی میشوند. یک مهندس عمران میتواند در حوضه پیمانکاری، مشاوره، نظارت و یا اگر دقیق تر به موضوع بنگریم در قسمتهای ساختمان سازی، سدسازی، راه سازی، پالایشگاه و سازههای صنعتی، مدیریت ساخت، سازههای دریایی و ... فعالیت داشته باشد.
فعالیت یک مهندس عمران در هر یک ازاین قسمت ها علاوه بر تسلط در زمینه تئوری ، نیازمند تجربیات عینی و عملی است . یکی از فرصت هایی که می تواند در انتقال این تجربیات به شخص مفید باشد ، واحد اجرا است . اگرچه که آشنایی و شناخت تمامی مسایل و نکات عملی مستلزم سال ها تلاش و حضور در پروژه های مختلف عمرانی است ، لیکن فرصت کوتاه این واحد هم می تواند شخص را در رسیدن به این هدف یاری کند .
ارائه ی مطالبی پیرامون تکنیکهای ساخت اسکلت بنّائی
1) کلیاتی راجع به قرارداد و چگونگی عقد آن :
قرارداد ساخت سازه بین شرکت پیمانکار و یا دستگاه نظارت و یا کارفرما مستقیما" بعد از برنده شدن پیمانکار در مناقصه یا واجدالشرایط بودن پیمانکار برقرار می گردد و ابلاغ کار به پیمانکار به صورت زیر صورت می گیرد :
الف : عقد قرارداد با پیمانکار با توجه به شرایط پیمان .
ب : ابلاغ کلیه نقشه های اجرایی .
ج : تحویل زمین محل کار .
...
فهرست مطالب
1) مقدمه ...............................................................(3)
2)فصل اول (توضیحات )..............................................(4)
3) فصل دوم (سازه بیمارستان)..................................(18)
4) فصل سوم (سازه کوی ملل ).................................(24)
5) فصل چهارم(سازه کمربندی ) ................................(30)
نوع فایل : WORD
تعداد صفحه :37