تحقیق در مورد غلات

تحقیق در مورد غلات

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه50

 

فهرست مطالب

 

اهمیت امروزی غلات

آب و هوای مناسب برای رشد غلات :

ساختمان دانه غلات :

برداشت محصول :

ذرت

مقدمه :

مشخصات گیاه شناسی :

تولید کننده های ذرت :

تعریف :

غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان ) گرامینه ها هستند که گیاهن علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آئها مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند یعنی        چرخه­ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند.

گونه های سر دسیری غلات (گندم ، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج ، ذرت خوشه های و ارزان) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند.

تاریخچه :

هزاران سال است که این گونه گیاهان ، در تامین غذای بشر نقش حیاتی ایفا می کنند. باستان شناسان جوامع ابتدایی توانسته اند از ویرانه های قدیمی مراکز سکونت اسنان ، دلایلی به دست آورند که نشان مید هد غلات در تمدن های اولیه بشری هم کشت می شده اند و برای مثال ، گندم در سرزمین حاصلخیز بین النهرین به عمل می آمده است .

بین النهرین امروهز بخش هایی از ترکیه ، عراق ، سوریه و ایران را تشکیل می دهد. شواهد به دست آمده نشان مید هدک ه در 16000 تا 10000 سال قبل از میلاد ، انسان ما قبل تاریخ در این ناحیه گندم تولید می کرده است .


انواع غلات

گندم : به اب و هوای خنک در فصل رشد ، آب و هوای گرم و خشک در فصل برداشت نیاز دارد. برنج : آبیاری و بارندگی در کشت این گیاه ضروری است

خرید و دانلود تحقیق در مورد غلات


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.