لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه50
فهرست مطالب
اهمیت امروزی غلات
آب و هوای مناسب برای رشد غلات :
ساختمان دانه غلات :
برداشت محصول :
ذرت
مقدمه :
مشخصات گیاه شناسی :
تولید کننده های ذرت :
تعریف :
غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان ) گرامینه ها هستند که گیاهن علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آئها مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند یعنی چرخهی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند.
گونه های سر دسیری غلات (گندم ، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج ، ذرت خوشه های و ارزان) نیز با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز هم برداشت می شوند.
تاریخچه :
هزاران سال است که این گونه گیاهان ، در تامین غذای بشر نقش حیاتی ایفا می کنند. باستان شناسان جوامع ابتدایی توانسته اند از ویرانه های قدیمی مراکز سکونت اسنان ، دلایلی به دست آورند که نشان مید هد غلات در تمدن های اولیه بشری هم کشت می شده اند و برای مثال ، گندم در سرزمین حاصلخیز بین النهرین به عمل می آمده است .
بین النهرین امروهز بخش هایی از ترکیه ، عراق ، سوریه و ایران را تشکیل می دهد. شواهد به دست آمده نشان مید هدک ه در 16000 تا 10000 سال قبل از میلاد ، انسان ما قبل تاریخ در این ناحیه گندم تولید می کرده است .
انواع غلات
گندم : به اب و هوای خنک در فصل رشد ، آب و هوای گرم و خشک در فصل برداشت نیاز دارد. برنج : آبیاری و بارندگی در کشت این گیاه ضروری است