پروژه طراحی یک سیستم سردخانه ۳۵۰۰۰ نفری – مهندسی مکانیک

توضیحات :

قرار است سردخانه‌ای در شهر نیشابور برای تامین ۳۵۰۰۰ نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو، گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریورماه برای مصرف ۲ روز اهالی، کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از ۲۴ ساعت نگهداری در اتاق پیش سرد کن، مصرف روز بعد به بازار عرضه می­گردد و بقیه گوشت­ها به اتاق انجماد سریع روانه می­شود. گوشت­های منجمد شده  تا اول دی ماه نگهداری و از اول دی ماه تا آخر اسفند به ترتیب و بطور مساوی هر روز به بازار عرضه می شود….

 

 فهرست مطالب :

طراحی سردخانه ای بامشخصاتفرضیات و نکات مهم در انجام پروژهمحاسبه مقدار محصول وارد شده به سردخانهمصرف سرانه انواع محصولاتانواع گوشتانواع میوهتعداد پالت‌ها و جعبه‌های موجود در هر اتاقجدول میوه وسبزیجاتضخامت عایق و ضریب انتقال حرارت اتاقهاضخامت دیوار اتاق‌هااتاق‌ها و ابعاد آنهانمای کلی سردخانهاتاق نگهداری پرتقالاتاق نگهداری سیباتاق نگهداری هلواتاق نگهداری سبزیجاتاتاق نگهداری خیاراتاق نگهداری گوشت گاواتاق نگهداری گوشت مرغاتاق نگهداری گوشت گوسفنداتاق‌های انجماد سریعاتاق پیش سرد کنمحاسبه بارهای حرارتیمحاسبه بار حرارتی نفوذ برای چند نمونه از اتاق‌هابارتنفسی محصولاتجداول بار حرارتیانتخاب اواپراتور برای اتاق‌هامحاسبات سیکلفلو دیاگرام سردخانهنمودار p-h سردخانهآنتالپیمحاسبه دبی‌هاانتخاب کندانسورلوله کشیبه همراه تمامی‌جداول بار حرارتی به صورت کامل و جامع

فرمت فایل ورد و در 65 صفحه می باشد



خرید و دانلود پروژه طراحی یک سیستم سردخانه ۳۵۰۰۰ نفری – مهندسی مکانیک


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.