----------------------------------------------------------
رساله کامل هتل 5 ستاره با رویکرد توسعه گردشگری شامل 164 صفحه فایل ورد می باشد.
فهرست مطالب
پیشگفتار............................................................................................................... 1
مقدمه................................................................................................................... 2
فصل اول: مطالعات پایه
1-1تعریف گردشگری.............................................................................................. 41-1-1تعاریف و مفاهیم مرتبط با جهانگردی......................................................................... 41-2-1تاسیسات جهانگردی......................................................................................... 41-2مختصری بر تاریخ هتل......................................................................................... 51-1-2هتل های امروزی............................................................................................ 71-2-2تاریخچه هتل در ایران معاصر................................................................................. 91-3-2مهمانسرا.................................................................................................... 101-4-2متل......................................................................................................... 101-5-2 هتل........................................................................................................ 101-6-2هتل آپارتمان................................................................................................. 111-7-2رستوران..................................................................................................... 111-3انواع جهانگردی با توجه به انگیزه ............................................................................... 111-1-3 همایش ها................................................................................................... 111-2-3 اقتصاد و بازرگانی........................................................................................... 121-3-3ورزشی....................................................................................................... 121-4-3تاریخی و هنری و فرهنگی..................................................................................... 121-5-3 مذهبی....................................................................................................... 131-6-3 درمانی و بهداشتی............................................................................................ 131-4اقتصاد جهانگردی................................................................................................ 141-5 ارزشهای جهانگردی............................................................................................. 161-6 اهداف کلی برای صنعت جهانگردی............................................................................... 181-7اهمیت اقتصاد وصنعت جهانگردی در جهان و جایگاه آن در ایران................................................... 211-8 استراتژی دولت در مقابل صنعت جهانگردی....................................................................... 291-9چشم انداز آتی گردشگری در ایران................................................................................. 301-1-9روند گردشگری در ایران....................................................................................... 251-2-9ویژگیهای گردشگری در ایران................................................................................... 271-3-9 سفر و گردشگری و اثرات آن در روابط فرهنگی و اجتماعی...................................................... 281-4-9 بررسی مشکلات و مسائل جهانگردی در ایران................................................................... 291-5-9مشکلات و موانع فرهنگی جهانگردی در ایران..................................................................... 301-6-9 مشکلات اجتماعی توسعه جهانگردی در ایران..................................................................... 301-7-9مشکلات اقتصادی جهانگردی در ایران............................................................................ 301-8-9 مشکلات خدماتی و اجرایی جهانگردی در ایران................................................................... 301-10انواع هتل ....................................................................................................... 311-1-10هتل های یک ستاره............................................................................................ 311-2-10هتل های دو ستاره............................................................................................. 311-3-10هتل های سه ستاره............................................................................................. 321-4-10هتل های چهار ستاره........................................................................................... 331-5-10هتل های پنج ستاره............................................................................................. 351-11مهمان پذیر ها..................................................................................................... 361-12مهمانسراهای دولتی................................................................................................. 371-13منازل شخصی...................................................................................................... 371-14درجه بندی ونرخ گذاری در هتل ها.................................................................................. 371-15اقتصاد هتل......................................................................................................... 391-16تعریف و فضاهای موجود درهتل .................................................................................... 411-1-16 اتاق خواب...................................................................................................... 431-2-16 اهمیت طراحی اتاق خواب......................................................................................... 441-3-16 سوئیت.......................................................................................................... 441-4-16 فضاهای عمومی.................................................................................................. 451-5-16 درب های ورودی................................................................................................. 451-6-16 لابی.............................................................................................................. 451-7-16 اهداف برنامه ریزی در طراحی لابی................................................................................ 461-8-16 رستوران......................................................................................................... 531-9-16 فضاهای لازم برای هر یک از طبقه ها.............................................................................. 541-10-16 فضاهای برگزاری مراسم و فعالیت ها............................................................................. 541-11-16 سالن کنفرانس................................................................................................... 551-12-16 فضاهای ورزشی................................................................................................ 561-13-16 پارکینگ........................................................................................................ 571-14-16 بخش اداری..................................................................................................... 581-15-16 بخش پذیرش و دفاتر اداری...................................................................................... 581-16-16بخش حسابداری وامور مالی ...................................................................................... 591-17-16 بخش اجرایی.................................................................................................... 591-18-16 دفاتر و کادر اداری.............................................................................................. 591-19-18 فرانت آفیس..................................................................................................... 591-20-16 اتاق کنترل مرکزی............................................................................................... 591-21-16 آشپز خانه....................................................................................................... 591-22-16 قسمتهای مختلف یک آشپزخانه................................................................................... 601-23-16 تاسیسات آشپز خانه.............................................................................................. 611-24-16 روم سرویس.................................................................................................... 621-25-16 فضاهای بارانداز................................................................................................. 621-26-16 فضاهای لازم برای کارکنان...................................................................................... 631-27-16 رخت شوی خانه و خانه داری.................................................................................... 651-28-16بخش مهندسی و تاسیسات......................................................................................... 67فصل دوم: مطالعات تطبیقی2-1 بررسی و تحلیل نمونه هتل های ایرانی................................................................................... 712-2 بررسی و تحلیل نمونه هتل های خارجی.................................................................................. 76فصل سوم : ضوابط واستانداردها3-1ضوابط سازمان جهانگردی............................................................................................... 863-2موارد مهم در طراحی ساختمان هتل...................................................................................... 1323-3 تجزیه و تحلیل انواع پلان های هتل ................................................................................... 1413-4 بررسی فرم های مناسب برای پلان طبقات............................................................................... 144فصل چهارم : مطالعات اقلیمی
4-1 تقسیمات اقلیمی در ایران ........................................................................................................ 148
4-1-1 اقلیم سرد(کوهستانی)......................................................................................................... 148
4-1-2 بادهای استان................................................................................................................ 149
4-1-3 تحلیل سایت ................................................................................................................ 151
فصل پنجم: برنامه فیزیکی ....................................................................................................153فصل ششم: روند طراحی(کانسپت)............................................................................................161 منابع.......................................................................................................................160