اسید های آمینه
اسیدهای آمینه واحدهای تشکیل دهنده پروتئینها هستند. هر پروتئین زنجیری از اسیدهای آمینه است که با پیوند شیمیایی در کنار هم قرار گرفته اند. این زنجیر پروتئینی میتواند شکل های فضایی مختلفی داشته باشد. همین شکل های متعدد به پروتئین این قابلیت را میدهد که کارهای متفاوتی را در سلول انجام دهد. در تمام اسید های آمینه، یک گروه شیمیایی ثابت ( که در شکل زیر نشان داده شده است ) وجود دارد، اما باقی مولکول در اسید آمینه های مختلف، متفاوت است.
این تحقیق دارای صفحه عنوان اماده ،فهرست کامل با قابلیت اپدیت شدن و شماره گذاری دو قسمتی
تعداد صفحات 17 ورد(word)
اسید های آمینه. 1
ساخته شدن پروتئین در سلول. 2
متابولیسم اسیدهای آمینه. 2
ساختار آمینو اسید. 3
ساختار اسیدهای آمینه. 4
انواع اسیدهای آمینه. 5
منو اسیدهای آمینه. 5
دی اسیدهای منو آمینه. 6
اسیدهای آمینه دی آمین. 6
اسیدهای آمینه حلقوی.. 7
یادآوری ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها 9
الف) از هیدرولیز پروتئین ها اسیدهای آمینه بدست می آید. 9
نقش پروتئینها 9
انواع ساختار پروتئینها 10
سنتز طبیعی پروتئین. 11
شبکه اندوپلاسمی.. 12
ریبوزوم. 13