آزمایشات :
1 ) رطوبت :
gr 5 آرد را در شیشه ساعت وزن می کنیم
در داخل آون می گذاریم بعد از یک ساعت خارج می کنیم بعد در دیسیکاتور می گذاریم تا وزن ثابت شود ، بعد وزن می کنیم – باز دوباره در آون می گذاریم .
این مجموعه شامل مقالات ذیل می باشد :
1-عوامل موثر بر سبز شدن بذور واستقرار گیاهچه های گندم
2-عوامل کاهش دهنده عملکرد دانه گندم دیم وآبی
3-تاثیر کشت قبلی برنج بر روی عملکرد گندم
4-قوه نامیه و خلوص بذر گندم
5-آماده سازی بستر کاشت بذر گندم و جو و تناوب زراعی
6-واسنجی یا کالیبره کردن ردیف کار گندم
7-فاصله ردیف های کشت در زراعت گندم
8-رابطه عملکرد دانه گندم با پنجه زنی گندم
9-مرحله پنجه زنی در گندم
10-مقدار بذر لازم برای کاشت گندم
11-تاثیر عوامل محیطی روی مراحل اولیه رشد گندم
12-چگونگی جبران کاهش عملکرد گندم در شرایط دیر کاشت
13-اثرات آب و هوا روی تولید گندم
14-چگونگی پیش بینی مراحل مختلف رشد و نمو گندم
15-اثرات دماهای پائین روی رشد و نمو گندم
16-مراحل مهم اقتصادی پس از ظهور خوشه در گندم
17-اثرات شوری روی رشد گندم
18-معایب و فواید سوزاندن کاه و کلش گندم
19-نحوه تولید کود کمپوست از کاه و کلش گندم
و..........................................
و...................................