مجموعه کامل آرد و گندم با آزمایشات آن

مجموعه کامل آرد و گندم با آزمایشات آن

آزمایشات :

1 ) رطوبت :

gr 5 آرد را در شیشه ساعت وزن می کنیم

در داخل آون می گذاریم بعد از یک ساعت خارج می کنیم بعد در دیسیکاتور می گذاریم تا وزن ثابت شود ، بعد وزن می کنیم باز دوباره در آون می گذاریم .

این مجموعه شامل مقالات ذیل می باشد :

1-عوامل موثر بر سبز شدن بذور واستقرار گیاهچه های گندم

2-عوامل کاهش دهنده عملکرد دانه گندم دیم وآبی

3-تاثیر کشت قبلی برنج بر روی عملکرد گندم

4-قوه نامیه و خلوص بذر گندم

5-آماده سازی بستر کاشت بذر گندم و جو و تناوب زراعی

6-واسنجی یا کالیبره کردن ردیف کار گندم

7-فاصله ردیف های کشت در زراعت گندم

8-رابطه عملکرد دانه گندم با پنجه زنی گندم

9-مرحله پنجه زنی در گندم

10-مقدار بذر لازم برای کاشت گندم

11-تاثیر عوامل محیطی روی مراحل اولیه رشد گندم

12-چگونگی جبران کاهش عملکرد گندم در شرایط دیر کاشت

13-اثرات آب و هوا روی تولید گندم

14-چگونگی پیش بینی مراحل مختلف رشد و نمو گندم

15-اثرات دماهای پائین روی رشد و نمو گندم

16-مراحل مهم اقتصادی پس از ظهور خوشه در گندم

17-اثرات شوری روی رشد گندم

18-معایب و فواید سوزاندن کاه و کلش گندم

19-نحوه تولید کود کمپوست از کاه و کلش گندم

 و..........................................

و...................................



خرید و دانلود مجموعه کامل آرد و گندم با آزمایشات آن


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.