حجم فاضلاب یک واحد صنعتی بستگی به عواملی همچون نوع محصول ، نحوه تولید ، ابزار و وسایل و ... بستگی دارد. از واحدهای صنعتی که دارای فاضلاب با حجم نسبتا" بالا و آلودگی بسیار شدید میباشند، واحدهای کشتاری گاو و گوشفند میباشند.در حال حاضر در اکثر شهرهای ایران کشتارگاهی جهت ذبح گاو و گوسفند وجود دارد. فاضلاب این کشتارگاهها بیشتر به چاهها ، رودخانهها ، قنوات متروکه بدون کوچکترین عملیات تصفیه دفع میگردند و در بهترین حالت، فاضلاب پس از عبور از یک حوضچه ته نشینی ساده به محیط دفع میشود. علاوه بر اینکه آلودگی معدنی و آلی از این طریق بوجود میآید، انتشار بیماریهای مشترک بین انسان و دام نیز از طریق دفع فاضلاب کشتارگاهها بعلت عدم رعایت مسائل بهداشتی وجود دارد.
فصل اول- مقدمه و تاریخچه 1
مقدمه. 2
فصل دوم – اهمیت تصفیه پسابهای صنعتی7
فصل سوم- استاندارد خروجی فاضلاب ها 15
فصل چهارم – انواع روشهای تصفیه فاضلاب 22
فصل پنجم- میکروبیولوژی فاضلاب44
فصل ششم – تصفیه های پیشرفته 59
فصل هفتم- استفاده از تالابهای مصنوعی در تصفیه فاضلابهای صنعتی 82
فصل هشتم- مناسب ترین گزینه فاضلاب صنعتی از دیدگاه مدیریت93
فصل نهم – گزارش تصفیه خانه غرب مشهد (پرکند آباد) 109
منابع 115
فایل حاضر به صورت word و شامل 119 صفحه و قابل ویرایش می باشد.