مقاله:آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

مقاله:آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:49

 

فهرست مطالب

ویژگیهای آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور آبزیان

استاندارد روش اندازه‏گیری نمک در خوراک دام و طیور

روش اندازه گیری فیبر خام در غذای دام

  روش اندازه‏گیری آهن در خوراک دام و طیور

روش اندازه‏گیری فسفر در خوراک دام و طیور

ویژگیهای پودر پر مورد مصرف در خوراک دام وطیور

ویژگیهای چربی مورد استفاده در خوراک دام و طیور

 

مقدمه

آرد استخوان یکی از منابع تامین کلسیم و فسفر در تغذیه دام و طیور و آبزیان است . نظر به اینکه آرد استخوان در داخل کشور تولید میشود لذا با توجه به اهمیت تغذیه ای و بهداشتی که دارد تجدید نظر در استاندارد آن ضروری می نمود.

اگر آرد استخوان بروش پخت تهیه شود  اصطلاحأ آن را آرد استخوان 1 و اگر درکوره و بروش سوزاندن تهیه گردد آن را خاکستر استخوان 2 می  نامند.



خرید و دانلود مقاله:آرد استخوان برای تغذیه دام و طیور و آبزیان


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.