در زیر به مختصری ازعناوین و چکیده آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.
فصل اول
مقدمه 7
فصل دوم
معرفی کارخانه
تاریخچه کارخانه 9
محصولات کارخانه 9
فصل سوم
شرح ماشین آلات
نام دستگاه و تعداد آنها 16
وظایف دستگاه ها 17
نقشه کلی و نحوه استقرار دستگاه ها 25
فصل چهارم
زمانسنجی
زمانسنجی 27
روند انجام کار زمانسنجی با کرنومتر 28
نمونه ای از محاسبات زمانسنجی انجام گرفته 31
جدول میزان تولید هر قطعه در ساعت با توجه به زمانهای استاندارد 32
فصل پنجم
برنامه ریزی تولید
برنامه ریزی تولید 34
محاسبه ماشین آلات مورد نیاز 34
محاسبه نیروی انسانی مورد نیاز 36
پیوست
جداول محاسبات زمانسنجی 37
مقدمه
مهندسین تولید یا صنایع تعیین می کنند که چگونه می توان از ورودی های دردسترس ازجمله نیروی انسانی ، تکنولوژی ، سرمایه ، مواد و اطلاعات برای دستیابی به اهدافی چون عملکرد ، کیفیت و اطمینان مورد نظر مشتری با حداقل هزینه بهره جست .
هدف از برنامه ریزی تولید ، به کارگیری صحیح و بهینه از ورودی های در دسترس است به گونه ای که از ضایعات به طور چشمگیری کاسته شود ؛ از حداکثر توان ماشین آلات در دسترس استفاده شود و از تخصص و توانایی نیروی انسانی حداکثر استفاده به عمل آید .برنامه ریزی تولیدی براساس اطلاعات بدست آمده از زمان سنجی نیروی انسانی و توان تولیدی ماشین آلات در دسترس سازماندهی می گردد .
زمانسنجی عبارتست از تکنیک های مختلف به منظور تعیین زمان لازم برای یک اپراتور واجد شرایط که کار مشخصی را در سطح کارآیی معین انجام می دهد .
به عبارتی می توان گفت زمانسنجی روشی است که از طریق آن می توان به منافع بسیاری مانند ارائه خدمات بهتر ، کاهش هزینه ها ، ارتقاء عملکرد انسانی و فزونی تولید دست یافت و همچنین به مدیریت کمک می کند زمان غیر موثر تولید را از زمان موثر آن جدا نماید .در واحد های تولیدی زمان های غیر مفیدی وجود دارد که می توان آنها را حذف نمود و در نهایت بهره وری نیروی انسانی و ماشین آلات را افزایش داد. پس از در دست داشتن زمان های استاندارد کاری و برنامه ریزی صحیح، می توانیم موجودی ها را برنامه ریزی و کنترل نماییم .
فایل حاضر در قالب word در حدود 40 صفحه بوده و قابل ویرایش می باشد