مقدمه:
در سیتم های مخابراتی، اطلاعات بصورت سیگنالهای الکتریکی مخابره میشوند. این سیگنالها می توانند: گفتار، موسیقی، تصویر تلویزیونی، دادههای علمی و تجاری و غیره باشند. شکل موج این سیگنال ها پیچیده و دائماً در حال تغییر است، ولی طیف فرکانسی آنها معمولاً به پهنای باند مشخصی محدود می شود، این محدودیت یا از طبیعت منبع سیگنال ناشی میشود و یا از فیلترهای موجود در فرستنده سرچشمه می گیرد.
حد پایین باند فرکانس بسیاری از این سیگنالها تا چند مدثر هم میرسند، به همین علت نمی توان آنها را بر روی یک مسیر انتقال مشترک به صورت اصلیشان مخابره کرد، زیرا جداسازی آنها در گیرنده میسر نیست. داشتن یک خط انتقال یا یک مسر رادیویی مجزا برای هرسیگنال هم از نظر اقتصادی و هم از نظر علمی ممکن نیست، به این خاطر باید در سیستم مخابراتی راهی برای ارسال همزمان چند سیگنال اندیشیده شود. این کار یا با قراردادن سبیگنالها در بخش های متفاوت طیف فرکانسی صورت می گیرد یا با فرستادن نمونه هایی از هر سیگنال بر اساس یک تقسیم بندی زمانی.
طول موج () یک موج رادیویی بر حسب متر از رابطه c/f بدست میآید که در آن c سرعت نور و f فرکانس بر حسب هرتز است.
برای محاسبه RF به یاد داشته باشید که F بر حسب مگاهرتز بر حسب متر (300=). برای داشتن یا بازده معقول طول نیز یکی آنتن باید باید حدود نصف طول موج باشد. بنابراین با افزایش فرکانس انتقال ابعاد نیز یکی و هزینه آنتن کاهش و بازده آن افزایش می یابد.
فرمت فایل : ورد
تعداد صفحات : 28