محصول دانلودی: پاورپوینت طراحی معماری بررسی نشیمن، پذیرایی، غذاخوری در طراحی داخلی
تعداد اسلاید: 37
قابل ویرایش: می باشد
کیفیت محصول: *******
هنگام تهیهی طرح بهتر است به فضاهای داخلی و مبلمان آن توجه کافی شود و محل مناسب آن، ابعاد، فاصلهی بین وسایل برای رفت و آمد و ارتباط مناسب آنها با یکدیگر پیشبینی گردد. این عمل میتواند کنترل کننده مناسبی برای رسیدن به طرح مطلوب باشد و تنگناها، فضاهای اضافی و سایر مشکلاتی از این قبیل که معمولاً بعد از پایان ساختمان مشاهده میشود، قبل از اجرا تصحیح شود.
ترسیم مبلمان موردنظر طراح در نقشهکشی باعث میشود تا کارفرما درک بهتری از نقشهها داشته باشد و کفایت فضا و ابعاد آن را حس کند.
فضای نشیمن محل تجمع، تماشای تلویزیون، سرگرمی و ارتباط با دیگران است. حتیالامکان میباید در محلی قرار بگیرد که از هر نظر مناسب عملکرد آن باشد.
محل مناسب یعنی به ورودی دسترسی کوتاه و مستقیم داشته باشد. نورگیری و چشمانداز آن مناسب و زیبا باشد.
ارتباط آن به آشپزخانه یا محل صرف غذا مستقیم و نزدیک باشد و تهویه آن به خوبی انجام پذیرد.
در خانههای با وسعت کافی فضای نشیمن، از فضای پذیرایی میهمان مجزا ولی در مجاورت آن قرار میگیرد تا دسترسی آنها با یکدیگر به سهولت انجام پذیرد.
ابعاد این دو فضا، به نوع زندگی خانواده، نحوه و مقدار معاشرت آنها با دیگران، بودجه، امکانات مادی، سلیقههای شخصی و در نتیجه تعداد وسایل و مبلمان مورد استفاده بستگی دارد. در این صورت فضاها از حداقل شروع میشود تا حداکثر فضا. با تقسیمات متفاوت برای عملکرد....