دانلود پروژه کارآفرینی وطرح توجیهی فروشگاه مواد غذایی بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 13
این پروژه کار آفرینی هم در قالب درس کار آفرینی دانشجویان عزیز قابل ارائه میباشد و هم میتوان به عنوان طرح توجیهی برای دریافت وام های اشتغالزایی به سازمان مورد تقاضا ارائه نمود
در این قسمت اقدامات اولیه تا اقدامات آخر شرح داده می شود که شما بیشتر با این حرفه آشنا شود برای ساده تر شدن مطالب به صورت مرحله ای تقسیم می کنیم که به صورت زیر است : 1.تهیه یک باب مغازه برای کار (یا به صورت رهن و یا خرید ) 2.انجام دادن اقدامات بهداشتی در این مغازه از جمله کف پوش سنگ و کاشی بودن دایوارها تا سقف. 3.خرید وسایل و تجهیزات سرد کننده از جمله یخچال و فریزر و کولر و..... 4.خرید کلی اجناس از جمله مواد شوینده ، بهداشتی و خوراکی و ... 5.تبلیغات و بازاریابی و در آخر بر آورد نیروی انسانی از جمله موارد این کار می باشد . امکان سنجی : (شرایط فرهنگی ، جغرافیایی ، نیاز سنجی ) در فرهنگ و جامعه ما یکی از حرفه های اشتغال به کار و درآمدزا می باشد که با اشتغال در این حرفه شاید نیمی از مشکل مردم و احتیاجات آنها را رفع می کنند و از نظر وجهه جغرافیایی زیر مجموعه ای از تجارت مواد غذایی ، بهداشتی و خشکبار می باشد و از نظر نیاز سنجی نیز نیاز مبرم مردم به این شغل آن را یک نیاز ضروری کرده به صورتی که در جامعه نقش مهمی ایفا می کند. اخذ مجوز و مسایل قانونی شما می دانید که اشتغال در هر حرفه و شغل باید دارای مجوز کسب از سوی اداره مربوط باشد این شغل نیز مانند همه حرفهای دیگر به مجوز و پروانه کسب دارد که تهیه آن طی مراحل زیر می باشد : 1. مراجعه به اتحادیه مربوط 2. معرفی نامه از اتحادیه به بهداشت محیط منطقه 3. آزمایش بیماریهای واگیردار بر روی شخص مجوز گیرنده 4. معرفی به شهرداری منطقه جهت تجاری کردن محل کار 5. اخذ مجوز عوارضی کسبی 6. تسویه حساب کامل با دارایی 7. بازدید از محل کار در نظر گرفته جهت مجهز بودن مکان به وسایل ایمنی و بهداشتی مکان مورد نظر باید شامل موارد زیر باشد . 1. دیوارها تا سقف کاشی باشد 2. کف محل سنگ باشد. 3. مکان دارای تهویه مطبوع ویا وسایل خنک کننده همچون کولر 4. دارای سرویس بهداشتی بوده و مجهز به به کپسول آتش نشانی و جعبه کمکهای اولیه به هنگام بروز حادثه 5. در آخر به هنگام قفسه بندی دیوار باید انتهای قفسه از کف 50 Cm فاصله داشته باشد به هنگام شستن کف محل مشکلی ایجاد نشود. برآورد تجهیزات و هزنیه آن : برای شروع به کار در این شغل احتیاج به یکسری لوازم داریم که نام همراه با قیمت و تعداد آن به شرح زیر می باشد. نام وسیله نوع تعداد قیمت تومان یخچال ویترین دار 1 5000000 ترازو دیجتیال 1 350000 فریزر صندوقی چهار درب 1 380000 فریزر معمولی 1 200000 کولر 4500 1 170000 جعبه کمکهای اولیه متوسط 1 50000 کپسول آتش نشانی Co2 1 10000 سطل جهت حبوبات بزرگ 10 90000 قفسه معمولی (95×25) 15 300000 جمع کــــــل 1924000 برآورد مواد مصرفی و هزنیه آن : اشتغال در هر حرفه احتیاج ه یک سری مواد مصرفی دارد که این مواد در این شغل عبارتند از : قیمت فروش (جزئی-عددی- تومان) قیمت خرید کلی- تومان هفته ای روزانه کارتن بسته نام کالا 200 8000 ------ * 3 20 شیر 450 5200 ------- * ------ 20 ماست 1150 19300 * ------- 1 25 پنیر 100 6200 * ------- 1 30 کره 100گرمی 2200 (هرکیلو) 37500 ------ ------- ------- 1 کالباس (ماهیانه) 400 3500 ------ ------ ------ 10 سس مایونز (ماهیانه) 25000 ماهیانه ------- ------- 50 kg حبوبات 3900 50000 ماهیانه ------- 12 5 kg روغن 400 12000 ماهیانه ------- 2 15 عرقیات مختلف 500 13000 ماهیانه ------ 2 25 ماکارونی 650 7200 هفته ای ------- 1 25 kg ------ تخم مرغ 600 48000 ماهیانه ------ 2 48 پودر لباسشویی 350 3000 ماهیانه ------ 1 12 خمیر دندان 500 12000 هفته ای ------ 1 24 دستمل کاغذی 75 14500 هفته ای ------- 8 24 نوشابه 480 10000 ماهیانه ------ 2 12 رب 570 13000 ماهیانه ----- 2 24 مایع ظرفشویی