مقاله با عنوان آشنایی با نظام قضایی آلمان در فرمت ورد در 16 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:
آشنایی با نظام قضایی آلمان
1- محاکم در ایالتهای آلمان
الف ) دادگاههای عادی (Ordinary Courts)
1- دادگاههای محلی (بخش)
2- دادگاههای منطقهای (شهرستان)
3- دادگاه عالی منطقهای (دادگاه تجدیدنظر)
ب) دادگاههای کار
ج) دادگاههای اداری
د) دادگاههای مالی
هـ) دادگاههای اجتماعی
2- محاکم فدرال
الف ) دادگاه قانون اساسی فدرال
ب) دادگاه های فدرال
دادگاههای فدرال آلمان عبارتند از:
1- دادگاه عالی فدرال
2- دیوان عالی اداری فدرال
3- دادگاه عالی مالی فدرال
4- دادگاه عالی کار فدرال
5- دادگاه عالی اجتماعی فدرال
صلاحیت اداری
صلاحیت درمورد مسائل قانون اساسی
صلاحیت و ساختار دادگاههای مدنی
صلاحیت
منبع
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:12
فهرست مطالب
به نژادی گیاهی
تغییرات ژنتیکی جدید
پیش گفتار
مقدمه:
مواد و روش ها:
(والد پرمحصول و غیره دوره ای) P1×P2 (والد کیفی و دوره ای)
شمای تولید لاین های نزدیک به ایزوژن برای معرفی ارقام پرمحصول کیفی
نتایج و بحث:
بسمه تعالی
پیش گفتار
به نژادی گیاهی با کشف یا ایجاد تغییرات ژنتیکی جدید در گونه های گیاهی شروع می شود. از میان تغییرات ژنتیکی حاصل گزینش گیاهان با عملکرد بالا مقاومت به تنشهای زنده و غیر زنده رنگ مطلوب در گیاهان زینتی و یکنواختی در فرم و شکل درختان میوه و گیاهان زینتی در اولویت پژوهش های به نژادی قرار دارند. به نژاد گر ممکن است فنون مختلف و یا فرمهای گوناگون فن آوری را در ایجاد تغییرات ژنتیکی مورد استفاده قرار دهد. بهرحال ایجاد تغییرات مورد نظر به نژادگر در توده های گیاهی و گزینش گیاهان مطلوب مهمترین و اولین مرحله گزینش ژنوتیپ های برتر می باشد.
روش های گزینش نیز بر اساس ساختار فیزیولوژی، مورفورلوژی و روش تولید مثل گونه ها تغییر می کند. صفات، رفتارهای فیزیولوژیکی ، عملکرد محصول و کیفیت گیاهان تحت تاثیر عوامل محیطی، ژنتیکی و یا اثرات متقابل ژنوتیپ در محیط می باشد.
به نژادی یک فرایند بسیار طولانی است و مواد گیاهی در نسلهای مختلف در شرایط مختلف مزرعه، آزمایشگاه و گلخانه مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و فنون مختلف برای تشخیص ژنوتیپ های برتر در آزمایشگاه و مزرعه به کارگرفته می شود.
بنابراین نه تنها دانش و فنون پیشرفته بلکه هزینه های زیادی برای تهیه یک رقم اصلاح شده در سالهای متمادی صرف می شود. در نتیجه حمایت مادی و معنوی از ارقام اصلاح شده، توسط دولت ها امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
همانطور که بیان شد تهیه ارقام برتر زراعی، باغی (مثمر و غیرمثمر) با پتانسیل عملکرد بالا و کیفیت بهتر و مقاوم به تنش های محیطی و غیرمحیطی از اهداف به نژادی است. جمعیت جهان در حال افزایش بوده و زمین های زراعی و سایر منابع محیطی روز به روز محدودتر می شوند. بنابراین تهیه ارقام اصلاح شده پرمحصول و مقاوم به بیماریها و تنش های محیطی اثرات مثبت اقتصادی و زیست محیطی دارد. شکی نیست که در قرن بیست و یکم ارقام جدید زراعی و باغی که دارای ارزش های اقتصادی و بازاریابی ممتازی هستند و بازارهای جهانی عرضه خواهند شد.
مقدمه:
برنج یکی از محصولات مهم استراتژیک و دومین نیاز غذایی کشور بعد از گندم می باشد. علی رغم کشت سالیانه این محصول در سطحی معادل 600 هزار هکتار متاسفانه بخش عمده نیاز برنج کشور از خارج تامین می گردد. این کار علاوه بر خروج میلیونها دلار ارز از کشور چالش بزرگی نیز از نظر امنیت غذایی برای کشور می باشد. تلاش های گسترده ای طی سه دهه اخیر برای اصلاح ارقام پر محصول و افزایش تولید در واحد سطح صورت گرفته است.
لازم به ذکر است که حدود دو سوم کالری مورد نیاز مردم آسیا از برنج تامین می شود. تولید این محصول در کشور برای نیاز سالانه کافی نیست و هر ساله مقادیر قابل توجهی از برنج از خارج وارد می شود. بنابراین برای خودکفائی و رفع کمبود لازم است دو کار مهم هم زمان صورت گیرد یکی توجه به عملکرد و دیگری توجه به کیفیت محصول تا رقم پرمحصول با کیفیت مطلوب اصلاح و معرفی گردند. با توجه به اینکه در ایران کیفیت برنج برای مصرف کنندگان از اهمیت ویژه ای برخوردارمی باشد لازم است تا ارقام پرمحصول و با کیفیت مناسب اصلاح و معرفی شوند.
این فایل فلش مخصوص تبلتهایی با شناسه برد ET Q8 V1.2 و همچنین پردازنده a13 با شماره ای سی تاچ gsl1680 که بدون مشکل دوربین ، لمس و تصویر می باشد.
mainboard : ET Q8 V1.2
cpu : ...
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:5
فهرست مطالب
گیاهانی که از آنها برای ساختن رنگ استفاده می شود
سماق – رنگ قهوه ای طبیعی
پوست انار – زرد طبیعی
پوست گردو – رنگ قهوه ای طبیعی
جفت – رنگ زرد طبیعی
سماق – رنگ قهوه ای طبیعی
گیاه سماق بطور بوی تقریبا در کلیه کشور یافته می شود ، برگ این گیاه کمتر از دندانه های آن ماده زوجب دارد 10 تا 30 درصد. این گیاه در تمام ایران مخصوصا در کوهپایه های اطراف تهران و کنار رودخانه جاجرود و کرج بسیار یافته میشود.ازمیوه و دانه این گیاه گردی گرفته می شود که ترش مزه و در صنایع غذایی بکار برده می شود.
محلول سماق تیره رنگ ، ترش مزه و گش میباشد و در دندانه های مختلف عکس العمل های زیر را نشان می دهد:
زاج سفید و دندانه های سرب تولید رسوب کرم مایل به زرد می کنند.سولفات آهن رسوب آبی تیره مایل به سیاه تولید می کنند.مواد قلیایی تولید رسوب سبر و روشن و مواد اسیدی رسوب رقیق زرد رنگ تولید می کند.سماق علاوه بر مواد مازوجی دارای یک ماده رنگی زرد تیره است که به تنهایی و بدون دندانه در دباغی از آن استفاده می کنند.
#چکیده
مقدمه
کشف دانش در پایگاه داده
آیا داده کاوی برای حل مسائل ما مناسب است؟
جمع آوری داده ها
بکارگیری نتایج
استراتژیهای داده کاوی
پیش گویی Perdiction
Unsupervised Clustering دسته بندی بدون کنترل
تکنیکهای داده کاوی تحت کنترل
شبکه عصبی
برگشت آماری
قوانین وابستگی
الگوریتم Apriori
الگوریتم Aprior TID
الگوریتم partition
الگوریتم های MaxEclat,Eclat
الگوریتم با ساختار trie
الگوریتم fp-grow
ساخت fp- tree
Fp-tree شرطی
#الگوریتم برداری